Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

‘Nieuwe’ iPhone 6 blijkt Android-telefoon (video)

Bart
  • Op 9 augustus 2014

Vaste prik in de maanden voor de lancering van een nieuwe iPhone: met een brak toestel de straat op gaan en mensen wijsmaken dat het om het nieuwe paradepaardje van Apple gaat. Gegarandeerd dat mensen er met boter en suiker in gaan en dus dolle pret als je het ondertussen op camera vastlegt.

Het beproefde concept werd deze keer afgestoft en opgepoetst door YouTuber Jonathan Morrison en levert weer hilarische beelden op. Zo is de zogenaamde iPhone 6 die wordt gebruikt in werkelijkheid zo traag als wat, maar vinden de passanten op straat ‘m retesnel dankzij de processor met 26 cores (!). Enfin, voorbeelden zijn overbodig, het verhaal is helder. Ga er goed voor zitten en verbaas je een paar minuten over de kracht van het merk Apple en wat een beetje marketingpraat allemaal kan doen.

Reacties

  1. stijn v brummelen

    Hahahahahahaha, zoveel mensen die ervoor vallen. Haha, bij image quality zagen ze wel verschil. Als het om deze clone gaathttp://www.fastcardtech.com/Kiphone-i6-ex-Android-Phone.html moet het nog meevallen met de slechte specs.