Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

LG lekt zelf de LG G3 Stylus

LG lekt zelf de LG G3 Stylus
Paul Gersen

Kijk, dat is nog eens wat anders dan een nog niet uitgebrachte smartphone die ergens per ongeluk op een tafel van een restaurant is blijven liggen en zo een paar dagen het mondiale technieuws in zijn dwang houdt. Of een onverlaat van een productiefabriek die een schermpje of behuizing naar een paar websites lekt. LG stelde gisteren in een officiële video de G3 Beat voor aan het publiek. Het venijn zat echter in de staart van het filmpje. Want hé, wat zien we daar nu opeens in beeld? De LG G3 Stylus!

Zo kwamen we dus totaal onverwacht oog in oog (check de verder redelijk zoetsappige video hier beneden) met een smartphone die duidelijk moet gaan concurreren met de Samsung Galaxy Note 4, waarvan we de presentatie tijdens de IFA in Berlijn begin september verwachten. Op zich is het niet zo gek dat LG met een eigen variant van een uit de klauwen gewassen smartphone met pennetje komt. De Note van Samsung is een groot succes en dat LG een graantje wil meepikken van die markt, lijkt ons een logische stap. Maar de manier hoe het bedrijf de wereld kennis laat maken met de grote telefoon, is redelijk onorthodox. Normaliter gaat dat gepaard met veel geheimhouding, gevolgd door een perspresentatie met vuurwerk en lekkere wijven. Niet met een kort shotje in een video die vooral draait om een andere smartphone. Maar het werkt. De gadgetmedia schrijven zich helemaal stuk over dit nieuwe apparaat. Ja, wij ook.

Wat er allemaal bekend is over de LG G3 Stylus? Nou, in principe nog niks. Geen specs, geen afmetingen, zelfs de releasedatum is niet bekend, al gokken wij er een beetje op dat ook deze smartphone op de IFA zijn onthulling krijgt. Eén ding is zeker: hij krijgt een pennetje. En op het eerste gezicht lijkt hij wel wat op de ‘gewone’ LG G3. Mocht er meer bekend worden over deze telefoon, leesje het natuurlijk op Draadbreuk. Voor nu moeten we afwachten. Hard.

Zitten jullie te wachten op een Note-variant van de LG G3?

Reacties

  1. stijn v brummelen

    Het is denk ik een beetje de opvolger van de VU serie. De VU serie was een ramp en toch fijn. Een vriend van mij heeft er een gehad (vader werkt veel in Korea) en toen heb ik er uiteindelijk een week mee rondgelopen. Z’n 4:3 inch scherm maakt de telefoon lelijk maar is zo fijn bij browsen. Jammer genoeg zie ik geen 4:3 beeld verhouding bij de G3 stylus. Dat stylusje werkte ook fijn bij de VU.

  2. BroodjeKaas

    Het filmpje werkt niet meer, maar ik zit op geen enkele smartphone te wachten met een pennetje. Ik maak geen tekeningen on-the-go, en heb geen behoefte aan handgeschreven aantekeningen op een te klein scherm. Op de Surface vind ik het wel een aardige toevoeging, maar op een smartphone? Nee, bedankt.