Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

LG Liger komt LG-line up versterken

LG Liger komt LG-line up versterken
Ger
  • Op 23 oktober 2014

LG introduceert de LG Liger. Een 5,9 inch smartphone met Full HD-display en een 13 megapixelcamera. Het is een broertje van de LG G3 en moet vooral mensen die niet al teveel geld hebben maar toch een grote smartphone willen kunnen bekoren. Tot zover alle informatie. Alleen een ding: LG heeft het toestel (nog) niet gepresenteerd. Huh?

Tegenwoordig kan niemand iets geheim meer houden, zullen ze bij de Koreaanse fabrikant waarschijnlijk denken. De LG Liger is namelijk al op zo’n beetje ieder mogelijke manier in de media gekomen. Een uitgebreide fotoreportage, een flink specslijstje en zelfs heuse BenTuTu benchmark-resultaten zijn her en der op het internet te vinden.

Uit die benchmarks blijkt overigens dat de LG Liger geen hoogvlieger op het gebied van processorkracht is. Het model moet het doen met een kloksnelheid van – hooguit – 1,5 Ghz. En da’s toch een verschil met de LG G3, die het met 2,5 Ghz doet.

LG Liger smartphone

Dit lijkt verdomme wel een foto die bij een uitgebreide review hoort.

Ook het scherm is met een resolutie van Full HD van significant mindere kwaliteit, tegenover het QuadHD van LG’s vlaggenschip. De Liger heeft verder 2 GB RAM, een 13 megapixelcamera en een 3000 mAh accu aan boord. Qua afmetingen is het met 157.8 x 81.8 x 9.5 mm een flinke jongen.

LG Liger kopen?

Alles bij elkaar op geteld is de verwachting dat deze telefoon niet heel veel geld gaat kosten. Het is een typische midranger en daardoor gokken wij vrijelijk op een adviesprijsje van zo’n 325 euro. Wanneer het model gelanceerd wordt is nog niet bekend. Als het zover is, laten wij het jullie natuurlijk direct weten. Het zou ons overigens niet verbazen als dat morgen is. Dat is na dit soort uitgebreide lekken namelijk wel vaker gebeurd.