Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Dit is de Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 Edge officieel
Dennis de Vries

De Samsung Galaxy S6 Edge. Nog een week. Een lange, lange week en dan weten we hoe hij er uit ziet. Tenminste, dat dachten we. Maar vannacht publiceerde T-Mobile in de Verenigde Staten een afbeelding van het toestel op zijn pre-order pagina.

Goed, het is maar een plaatje van de zijkant, maar het is het beste wat we op dit moment hebben. Er zijn in ieder geval twee zaken af te leiden. De afbeelding toont duidelijk een afgerond scherm aan de zijkant, waardoor we dus kunnen concluderen dat we hier naar de Samsung Galaxy Edge zitten te kijken. En ik kan me vergissen, maar is die behuizing van een soort metaal? Volgens mij wel.

Samsung Galaxy S6 Edge voor het eggie

Het is in ieder geval een officiële foto, afkomstig van Samsung. Geen in elkaar geknutseld concept-ding uit de fantasie van een aandachtshongerige designer, of een vage persrender van anonieme bronnen van een onbekende site. Dit is voor het eggie. Dit is de Samsung Galaxy S6.

 

Bonus: vage, nietszeggende teaservideo’s die al eerder uit waren

 

 

 

 

Reacties

  1. stijn v brummelen

    Dit is hem ook, volgens Spigen dan. Vind die camera best lelijk en het valt me op dat er nu 2 sensors bij de camera zitten. Misschien laserfocus van LG erbij ofzo.