Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken! (74) met Panasonic Convention en MWC!

Paul Gersen

Vandaag een extraspeciale editie van Uitbuiken! Ger en Paul zijn vandaag namelijk op locatie, in Frankfurt om precies te zijn. Wat ze daar doen? Momenteel is de Panasonic Convention aan de gang, een grote showcase van wat er dit jaar voor het bedrijf allemaal op stapel staat. Voer genoeg dus om alvast even te speculeren. Daarbij staat het Mobile World Congress voor de deur en aangezien Draadbreuk daar dit jaar keihard gaat shinen, blikken we alvast vooruit. Dat en meer in deze aflevering van Uitbuiken!

Panasonic Convention: wat gaan we zien?

Het was nogal vroeg dag vandaag voor jullie favoriete tech-presentatoren. Om negen uur zaten Ger en Paul al in het vliegtuigje naar Frankfurt. Daar vindt momenteel de Panasonic Convention plaats en het is inmiddels traditie dat we daar bij zijn. Jullie kennen het verhaal: veel producten, een goed diner en een feestje waarbij samen met de Spaanse pers veel te laat het licht uit doen, om daarna nog even ergens anders verder te gaan. Maar welke producten gaan we er zien? Daar draait het immers toch een beetje om. Curved Ultra HD-televisies, camera’s: dat zijn de dingen die we altijd tegenkomen bij Panasonic. Maar hoe zit het met die virtual reality-bril waar het bedrijf mee bezig is? Komt die nog voorbij? En hoe gaat het überhaupt met Panasonic? Ger en Paul bespreken het.

Van je speculé over het MWC

En we zijn nog niet koud terug, of de jongens van Draadbreuk moeten alweer de lucht in: het MWC in Barcelona begint namelijk volgende week en we vliegen daar aankomend weekend alweer naartoe. Inmiddels zijn zo’n beetje alle geruchten over de belangrijkste smartphones de wereld in geslingerd. De jongens bespreken de Samsung Galaxy S6, de HTC One M9 en een handvol telefoons van LG die aangekondigd zijn. Maar hoe zit het eigenlijk met de LG G4? Komt die eigenlijk nog? Je hoort het in Uitbuiken!

Dit en meer in een nieuwe aflevering van Uitbuiken! Volgende week een nieuwe, dit maal rechtstreeks vanuit het MWC in Barcelona!