Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

In beeld: DB @ MWC (dag 2)

In beeld: DB @ MWC (dag 2)
Bart
  • Op 2 maart 2015

Onze tweede dag in Barcelona en nog altijd is het MWC niet echt begonnen. Voor de goede orde: de beurs zelf gaat morgen pas open, maar op zondag stallen alle grote fabrikanten hun waar al uit tijdens persconferenties. En dat hebben we geweten ook.

Eerlijk is eerlijk, onze voorbereiding was niet helemaal optimaal. Zo ontbraken we vandaag bij de presentatie van HTC (vergeten aan te melden, bleek vol), zagen we die van Acer over het hoofd (pakken we later nog mee) en kwamen we bij LG aankakken toen iedereen al weg was.

Dat bleek overigens wel ideaal, want daardoor was het bij onze Zuid-Koreaanse vrienden lekker rustig en konden we naar hartenlust spelen met de LG Watch Urbane, het nieuwe slimme klokkie.

 

 

We zagen bij LG ook nog een aantal nieuwe smartphones, maar raakten volledig in de war van de volkomen onlogische namen die deze toestellen hebben gekregen. Joy, Magma, Leon & Spirit – er valt serieus geen hout van te maken.

Gelukkig was het internet wel snel bij LG, dus kon Ger nog een video monteren en uploaden…

 

 

Daarna was het tijd om met de metro naar de andere kant van de stad af te reizen voor de presentatie van Samsung. Daar werden we eerst getrakteerd op een flinke disclaimer, om vervolgens te worden ingehaald door de rest van het internet. Terwijl de presentatie nog moest beginnen, stonden alle details van wat we zouden gaan zien al online. Echt, sorry voor de woordkeuze, maar fuck dat. Waarom komen we dan naar Barcelona, Samsung?

 

 

Het enige voordeel van in Barcelona zijn, is dat je daarna met al het nieuws kunt spelen. Dat hebben we dan ook uitgebreid gedaan:

 

 

De video’s waarin we de vijf toffe zaken van de S6 én de vijf minpunten opsommen, komen zo snel mogelijk online. Tot die tijd moet je het doen met onderstaande beelden. Tot morgen!

 

 

 

 

 

 

 

Volg Draadbreuk via Instagram om direct de laatste kiekjes te zien. Op Snapchat staat nóg gekkere gekkigheid. We zijn daar ‘draadbreuk’ (doh), toevoegen dus!

Reacties

  1. IkBenBrian

    Ja, precies. Opeens kwamen allemaal mensen, voor 7 uur, met een video over de S6, dan kan je de volgende keer net zo goed in Nederland blijven en hopen dat je ook word uitgenodigd voor de S7, als die komt. Raar dit.