Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Draadbreuk pakt uit: win een LG Tone Pro!

Paul Gersen

De leukste dingen gebeuren spontaan. Zoals nu. We kregen de afgelopen twee dagen een paar goodybags in onze handen gestouwd en dachten: het is een uur of twaalf, laten we ze even gezellig voor de camera uitpakken. En er zat zowaar iets tussen wat we mooi vonden! En iets waar we hartelijk om hebben gelachen, dus dat gaan we keihard weggeven. Dus bij dezen: volg op ons Instagram en win de LG Tone Pro!

Even een dagje uit het leven van Draadbreuk op de MWC. Wat je niet ziet, is hoe we de hele dag lopen te zeulen met laptops, camera’s en statieven. Serieus: na een weekje Barcelona zien wij eruit als The Rock. Dat is geen probleem, maar fabrikanten duwen ons ook nog eens allerhande goodybags in de hand. En wij maar zeulen. Jaja, we hebben het zwaar hoor.

We dachten, laten we de boel eens uitpakken. Op video. Dus ging ondergetekende er eens goed voor zitten. De score? Helemaal niet verkeerd! Als eerste: een universele batterij van Samsung is op een beurs als deze nooit mis. Goed, die MWC-tas was wel een bokkenlelijk exemplaar, dus daar gaat de fik in. En we kregen een LG Tone Pro. Aangezien Ger er al eentje heeft en Paul er niet meer mee kan lopen, omdat hij Ger keihard heeft uitgelachen omdat hij er eentje heeft, hebben we besloten ‘m weg te geven. Hoera, een weggeefactie!

Weggeefactie!

Wat je ervoor moet doen? Heel simpel: volg ons op Instagram. De hele MWC plaatsen we daar foto’s van achter de schermen van Draadbreuk. Wil je zien hoe wij het MWC beleven? Abonneer je dan op ons kanaal. En wie weet hangt de LG Tone binnenkort om jouw nek. En een garantie: we zullen je niet uitlachen.