Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

VIDEO: ‘Nokia, we zullen je niet missen’

Dennis de Vries

Sinds vorige week vrijdag bestaat Nokia zoals we dat al jaren kenden officieel niet meer. De krabbels zijn gezet, en dus is worden Nokia-smartphones in de toekomst alleen nog maar gemaakt door Microsoft. Dan kun je een necrologie opstellen en droevig gaan zitten doen om de toffe spullen die ze vroeger ooit eens gemaakt hebben. Maar laten we eerlijk zijn; als je niet verkoopt, dan redt je het niet. Zo simpel is het. Vandaar dat we vrijdag stelden: “Opgeruimd staat netjes.”

Jullie blijven ons verbazen. Want hoewel we een hoop gehaat van nostalgische fanboys hadden verwacht, vinden de meesten van jullie het wel prima. Een meerderheid is het eens met de stelling! Maar dan wordt er in veel gevallen wel van uit gegaan dat Microsoft doorgaat met de mooie toestellen die Nokia de afgelopen tijd produceerde. En uiteraard krijgt het trojaanse paard Nokia-baas Microsoft-baas Stephen Elop ervan langs. Wat die kerel is niet te vertrouwen.

Dan is dit een mooi moment om afscheid te nemen. Het is mooi geweest. Dag Nokia, bedankt voor de mooie toestellen. We zullen je dus niet missen. En welkom…euh…hoe ze de toko ook gaan noemen daar bij Microsoft.

Aankomende vrijdag: een nieuwe stelling!

Reacties

  1. stijn v brummelen

    Was gister voor een presentatie van Sanoma op Microsoft kantoor (en dat je op me 15de) en heb met iemand van marketing daar lopen praten die schijnbaar nu ook Nokia doet. Hij zegt dat de tacktiek van de lumia toestellen hetzelfde blijft, voor zover hij weet. Eigenlijk moeten we, als ik hem moet geloven, alleen de naam missen.

  2. BlauweVogel

    Ik ga de originele snake missen, man wat was die shit toch goud vroegâh.

  3. ik hou liever van android

  4. ik vind android gewoon veel beter door de duizende apps en de extra’s