Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Nunchuck iPhone-hoesje, eindelijk een coole smartphonecover

Nunchuck iPhone-hoesje, eindelijk een coole smartphonecover
Dennis de Vries

Smartphonehoesjes. Iedereen die ons een beetje kent, weet dat we er niets mee hebben. Ze maken elke telefoon lelijk. Het gebruiken van een smartphonehoesje is alsof je door de stad fietst met een helm op. Wel zo veilig, maar ook ontzettend on-cool. Tenzij…tenzij…je jouw iPhone in een trick cover verstopt.

Voor de volledigheid, we hebben het hier over een nunchaku style trick cover voor je smartphone. Hebben we nu je aandacht? Dacht ik al. Dit Japanse smartphonehoesje bestaat uit twee delen die in elkaar schuiven en rond draaien. Dit zorgt er voor dat je jouw smartphone tevoorschijn kunt slingeren alsof je een Teenage Mutant Ninja Turtle bent. Is dat cool? Als je het goed doet wel, check de video maar eens.

 

Smartphonehoesjes: zo kan het ook

 

De Nunchaku style trick cover zorgt er voor dat een Japanse zakenman van middelbare leeftijd bij het opnemen van zijn telefoon de nonchalante coolheid krijgt van een actieheld uit een 80’s film. En met een beetje oefenen kun je tijdens een verloren moment op de straathoek quasi-nonchalant rondhangen als je Chloë Grace Moretz in een talkshow. Cool dus.

De Nunchaku trick cover kent nog meer trucjes. Zo kun je jouw iPhone in verschillende standen rechtop zetten, om handsfree filmpjes te kijken, en heeft het ruimte voor pasjes. Over de kwaliteit kunnen we geen uitspraak doen. Hopelijk is dat in orde, want als er iets niet cool is, dan is het wel je iPhone uit de goot vissen omdat je stoer wilde doen met je nunchaku-hoesje. Daarnaast is dit, zodra er even niet geslingerd wordt, misschien wel de lelijkste cover die je kunt krijgen.

 

Je telefoon opnemen zonder zelf slechte vechtfilm-soundeffects te maken is onmogelijk.

Je telefoon opnemen zonder zelf slechte vechtfilm-soundeffects te maken is onmogelijk.

Voor omgerekend 24 euro is het gevaarte, verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen voor jou. Alleen bezitters van de iPhone 6 en 6 Plus kunnen van het hoesje gebruik maken.