Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

‘OnePlus komt 1 juni met nieuw toestel’

‘OnePlus komt 1 juni met nieuw toestel’
Bart
  • Op 27 mei 2015

De Chinese fabrikant OnePlus presenteert op 1 juni – dat is maandag al – mogelijk een nieuwe smartphone. Dat maken we tenminste op uit een tweet van het officiële account, waarin OnePlus hoog van de toren blaast. “We think it’s time for change.”

Om de boel op te frissen: OnePlus kennen we van de OnePlus One, het toestel dat vorig jaar furore maakte door voor een lage prijs enorm goede specs te bieden. Vooral de marketingcampagne was briljant: je had een invite nodig om ‘m te kunnen bemachtigen, waardoor er een behoorlijke buzz rondom de telefoon hing.

Opvolger OnePlus One?

Wanneer er een teaser wordt geplaatst van een nieuw toestel, is de rekensom natuurlijk snel gemaakt. Eén plus één is zelfs in China twee, dus we verwachten de OnePlus Two. Het vreemde is wel dat die oorspronkelijk pas gepresenteerd zou worden in het derde kwartaal van dit jaar, terwijl juni toch echt in Q2 valt.

 

 

Van de teaser zelf kunnen we niet heel veel maken, behalve dan dat een deel van de OnePlus One is weggegumd – mogelijk omdat het toestel iets groter wordt? Vragen, vragen, waar waarschijnlijk maandag antwoord op wordt gegeven. Stay tuned.