Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Panzer Glass: lekker timmeren op je telefoon (video)

Panzer Glass: lekker timmeren op je telefoon (video)
Paul Gersen

Bij Draadbreuk verslijten we jaarlijks nogal wat telefoons. De komt door het aantal dat hier de revue passeert en het feit dat sommigen van ons (lees: Ger) nogal onhandig zijn. Een dodelijke combinatie voor menig smartphone. Panzer Glass zegt met zijn schermprotectie uitkomst voor ons te bieden.

Panzer Glass ontwikkelt siliconen schermprotectie voor ongeveer alle types smartphones, maar ook voor smartwatches en tablets. Dat doen natuurlijk meerdere bedrijven (AliExpress staat er vol mee), maar deze zijn anders: ze hebben namelijk een siliconen achterkant en hoeven niet te worden vastgelijmd, waardoor het opplakschermpje vervangbaar eraf te halen is en opnieuw geplaatst kan worden. Waarom dat handig is? Om ‘m bijvoorbeeld schoon te maken. De Samsung Galaxy Edge-varianten moeten overigens door hun aflopende scherm wel gelijmd worden.

Video: Panzer Glass onbreekbare platen voor mobiele telefoons


Kijk die Paul er eens serieus bij staan.

Hamertje tik

Eenmaal geplaatst, kan het scherm van je telefoon aardig wat hebben. Eremetaal een hamertje op tikken, erop krassen met een mes: het haalt niks uit. Je kunt je telefoon zelfs tot een bepaalde hoogte laten vallen. Het protectiescherm breekt dan misschien, maar je originele scherm niet. Scheelt aardig wat in de kosten.

Panzer Glass kopen

Panzer Glass biedt ook varianten met een privacy-coating, waardoor je vanuit een bepaalde hoek niet op je telefoon of tablet kunt kijken. Niet dat degene achter je in de bus mee zit te loeren. De schermlaagjes kosten twintig euro en zijn in Nederland te koop.

panzer2