Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Te koop: iPhone met Flappy Bird! Prijs: een ton!

Te koop: iPhone met Flappy Bird
Ger
  • Op 10 februari 2014

Wij hebben als journalisten die bovenop het nieuws zitten jullie uitgebreid op de hoogte gehouden van de ellende waarin game-maker Dong Nguyen momenteel verkeert. De beste man is de grote roerganger van het (te) succesvolle Flappy Bird. Een spelletje met een vogel en buizen uit Super Mario. En die game stond weliswaar al lange tijd in de Apple Appstore, maar werd zo maar ineens een hit.

Iedereen speelt Flappy Bird. En onze Dong kan dat niet aan. Hij verdient er 50.000 dollar per dag mee. Dat is teveel geld en dat is niet goed voor een mens. Hij noemde het spel ’te addictive’. In goed Hollands is dat: ’te verslavend’.

iPhone met Flappybird!

Gevolg: hij haalde Flappy Bird offline. Maar dat wil niet zeggen dat niemand meer Flappybird wil spelen. En dus zien graaiers een manier om snel geld te verdienen. Op het immer gezaghebbende eBay is nu een iPhone 5s te koop met daarop Flappybird voor geïnstalleerd.

Prijs: 99.900 dollar. Da’s dus een ton aan Flappy-dollars.

De kans dat ‘Pindrus’ je oplicht is niet groot.

Verkoper is ene Pindrus, die toch een verdomd goede ‘sellers-feedback’ heeft. De kans dat hij je oplicht is dus niet groot. Gewoon even een tonnetje Paypallen, krijg jij een iPhone 5s met Flappy Bird.

Keurige handel, dit. Jullie kunnen mijn iPhone met Instagram, Flitsmeister en de Fox Sports-app voor geïnstalleerd overigens ook aanschaffen. Kosten: 10.000 dollar. Koopje toch? Hollereer maar in de comments als je geïnteresseerd bent.

 

Geen Flappy Bird op iPhone?

Android fans zijn een stuk voordeliger uit, die kunnen de .apk van het spel gewoon nog uit een andere bron downloaden en installeren.

Reacties

  1. Sianto

    Lol, dit is té achterlijk!

  2. Raoul

    dat is dom want als je op je eigen apple ID gaat is de app weer weg.