Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Toffe games van Gamescom & mysterie bij Samsung – Techendraads [video]

Dennis de Vries

Hoi, het is maandag en dit is Draadbreuk.nl met een nieuwe Techendraads. Waarin we verlekkerd terugblikken op een weekje Gamescom en en verlekkerd vooruitkijken naar een weekje Samsung. Galaxy Note 5, iemand?

 

Toffe shit van Gamescom

Afgelopen week vond de grootste gamebeurs van Europa plaats. Het Duitse stadje Keulen was wederom het toneel van het jaarlijkse Gamescom congres. Veel écht nieuwe grote titels werden daar niet aangekondigd, daarvoor zit het te kort op de E3. Maar er was evengoed genoeg nieuws te bewonderen. Nieuwe beelden van Assassins Creed, Star Wars Battlefront en het binnenkort verkrijgbare Metal Gear Solid V Phantom Pain bijvoorbeeld.

Maar ook de epische vuitslagen in Quantum Break, krankzinnige choas in Just Cause 3 en totale verwoesting (letterlijk!) in de multiplayer van Crackdown 3. Maar dat is niet eens de game waar we het meeste naar uitkijken. Die gaat over 25 ‘Badasses’ en compleet over de top FPS-actie: Battleborn!

Samsung, wat ga je doen deze week?

En na vorige week, komt deze week en als je zegt deze week dan zeg je: Samsung! 13 augustus – volgens mijn kalender is dat over een dag of drie – houdt deze grote jongen een groot evenement waar het grote toestellen lanceert. De Samsung Galaxy S6 Edge Plus lijkt weinig nieuws te bieden en van de Samsung Galaxy Note 5 (Foto bovenaan. via) weten we eigenlijk alles al. Blijft er nog een mysterieus, nóg groter apparaat over.

Wat dat is? Serieus, geen idee. Maar we houden het in de gaten.

Tot volgende week!