Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Toffe iPhone 6 video

iPhone 6 conceptvideo's
Ger
  • Op 15 juli 2014

Eigenlijk vind ik conceptvideo’s maar stom. Een paar creatieve schetsjes, een stockmuziekje en huppakee weer een kant en klare kliktopper is in elkaar geflanst. Maar vandaag spotte ik er eentje van de iPhone 6 die ik zowaar aardig vond. En dan deel ik ‘m met jullie. 

Over de iPhone 6 is net iets teveel gezegd en geschreven om er überhaupt nog echt iets over kwijt te willen. We beperken ons tot de feiten, voor zover die er zijn. Hij komt er in twee edities – een grote en een kleine – en krijgt een iets ander design dan dat de iPhone 5s en iPhone 5c hebben.

Op basis van deze gegevens, gelekte plaatjes en alle andere geruchten, kwam YouTube-kanaal ConceptsiPhone met een aardige video hoe de iPhone 6 er uit zou kunnen zien. Met mooie details als een BeatsAudio-logootje, vernieuwde speakers en een iets meer afgeronde behuizing lijkt dit zomaar eens een schot in de roos te kunnen zijn. Extragratis bonus: met een duur van een minuutje kijk je dit item zo uit.

Wanneer de iPhone 6 er gaat komen is nog niet helemaal duidelijk, de laatste berichten zeggen eind september. Check vooral ons wekelijkse techprogramma waar we de ‘iPhone 6 roddel van de week‘ bekend maken. Ben je altijd op de hoogte.

Video: iPhone 6 conceptvideo