Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken (27) met accu’s, Sonim en Wolfheze

Dennis de Vries

Het is op de kop af zeven uur in de avond, de eerste werk- of schooldag zit er weer op. Ger en Dennis zijn weliswaar (nog altijd) niet in het land. Maar door de magie van tv schuiven zij toch lekker aan bij een tafel vol smartphones. Ditmaal niet om de loftrompet af te steken over nieuwe gadgets, maar om eens ongegeneerd zuur te doen. Want er mist nog aardig wat in een smartphone. Dit is uitbuiken!

Waar zijn de here dan zo ontevreden over? Er worden wat open deuren ingetrapt. De accuduur kan altijd beter natuurlijk. En ook de stevigheid van een hedendaagse smartphone laat te wensen over. Waterdichte toestellen raken inmiddels al een beetje ingeburgerd, maar één verkeerde beweging en je scherm ligt aan diggelen. En dat terwijl Ger, toen hij nog een Gerretje was, al met een telefoon-beeldscherm spijkers in stukken hout stond te slaan.

Maar er komen ook andere zaken aan bod. Ger bedenkt een app die de wereld kan veranderen – WhatsEverything – en Dennis miept over iets heel simpels als bereik. Uiteraard zijn we nieuwsgierig: wat missen jullie in je telefoontje?

Tot volgende week!

Reacties

 1. IkBenBrian

  Ik mis aan een smartphone goede speakers wat naar je gezicht wijst. Bijvoorbeeld de HTC One

 2. stijn v brummelen

  Wanneer komen de reguliere uitzendingen terug. Ik mis zelf geen datalimieten. Waarom heb je een maximaal aantal mb. Over dat bellen, met vodafone kan ik in mijn huis ook niet bellen.

 3. Dave Zeegers

  Dat gezicht van Ger zei meer dan de 2 gestotterde zinnen ervoor.
  En voor de chat is Ger dus op zoek naar IM+