Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

De beste iPhone 6s apps voor de business(wo)man

De beste iPhone 6s apps voor de business(wo)man
Afdeling Commercie

Wanneer jij een echte businessman of businesswoman bent met een iPhone 6s, dan hou je natuurlijk van efficiënt werken. Zo hou jij waarschijnlijk meer tijd over voor andere dingen. Maar er zijn tal van hulpmiddelen die er voor zorgen dat jij nog efficiënter kan gaan werken: apps! De jongens van Smartrepair hebben een aantal apps op een rijtje gezet. Wellicht bespaar je hier mee nog meer tijd.

Snel bestanden zoeken, opslaan en voorvertoningen met Dropbox!

Dropbox is een handige tool om bestanden op te slaan vanaf meerdere apparaten. Hierdoor kun jij op meerdere computers vanuit 1 map werken, zelfs op jouw telefoon kun je bestanden openen. Met de 3D Touch-technologie van de iPhone 6S wordt het nog makkelijker om bestanden te zoeken. Scroll door al jouw bestanden en druk zachtjes op een bestand voor een voorvertoning. Is dat het juiste bestand? Druk vervolgens wat harder en open het bestand. Hierdoor kan jij snel het juiste bestand openen zonder dat je verschillende allerlei documenten hoeft door te ploegen.

Snelkoppelingen maken met Launch Center Pro!

Wanneer jij alles op je telefoon zo snel mogelijk wilt bedienen, is Launch Center Pro jouw vriend. De app is niet gratis, maar de hoeveelheid tijd die je ervoor terug krijgt is voor sommigen onbetaalbaar. Met deze app kun je zelf snelkoppelingen maken van bepaalde acties en handelingen op jouw telefoon. Jouw baas z’n telefoonnummer als sneltoets? Een e-mail naar een bepaalde persoon verzenden, rechtstreeks van je startscherm? Het kan allemaal met Launch Center Pro!

 

actions-workflow

 

Workflow maakt jouw iPhone slimmer!

Met Workflow kan jij acties op jouw iPhone automatiseren. Snel een pdf maken van een pagina in Safari? Elke dag bepaalde foto’s in jouw galerij opslaan? Routebeschrijving van het dichtstbijzijnde lunchcafé voor de broodjes op de zaak? Workflow regelt het voor jou! Het is zeer gebruiksvriendelijk en bespaart veel tijd. De applicatie vraagt om een kleine vergoeding maar ook hier krijg je bergen met tijd voor terug.

Tijd voor ontspanning, speel piano!

Klassieke muziek kan er voor zorgen dat jij je beter kan concentreren en ontspannen. Probeer daarom zelf piano te spelen met de app Magic Piano by Smule. Dankzij de 3D Touch technologie houdt de piano rekening met het indrukken van de toetsen. Hoe harder je drukt, hoe harder de toon. Net als in het echt.

Iets te druk bezig geweest met piano spelen en is het scherm gebarsten? Of was je zo geconcentreerd bezig met werken dat je niet wist dat je telefoon was gevallen? Gelukkig kan jij nu al voor een iPhone 6S scherm reparatie terecht bij Smartrepair. Met een snelle en vakkundige reparatieservice wordt jouw iPhone 6S weer naar originele staat teruggebracht. Voor iPhone reparaties kan jij altijd langskomen bij een van de Smartrepair Stores. Bijvoorbeeld voor een iPhone reparatie Utrecht, Almere, Den Bosch of andere stad ben jij bij Smartrepair aan het juiste adres.