Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Een vrolijke batterij, dat wil natuurlijk iedereen!

Een vrolijke batterij, dat wil natuurlijk iedereen!
Afdeling Commercie

Als je om 5 uur ’s nachts de kroeg uit rolt, is het natuurlijk fijn als je nog een taxi kunt bellen om je thuis te brengen. Alleen om die reden al is het belangrijk om goed te zorgen voor de batterij van je telefoon. Op die manier heb jij ook het langste plezier van jouw toestel. Smartrepair helpt jou graag met een aantal tips zodat jouw telefoon altijd werkt!

Kappen met die vrolijkheid

Ben jij van de vrolijke achtergronden die bewegen en jou elke keer aan het lachen maakt wanneer je je telefoon aanzet? Dan moet hier verandering in komen. Gebruik een zwarte achtergrond om batterij te besparen. Het AMOLED-scherm van een smartphone vraagt op dat moment minder vermogen wat energie bespaart. Daarnaast helpt het ook om de helderheid van het scherm aan te passen, maar dit gegeven wist je vast al.

 

Neeeeeeeeeeeee!

Neeeeeeeeeeeee!

 

Controleer nu of jouw Bluetooth, WiFi en GPS aan staat… Ja? En gebruik je het niet? Zet het dan uit! Zo hoeft jouw smartphone niet constant te denken en te zoeken naar signalen. Zelf wordt je natuurlijk ook moe wanneer je naar iets moet gaan zoeken, jouw batterij dus ook. Wanneer deze signalen aanstaan terwijl je het niet gebruikt kan het zijn dat je batterij sneller leeg gaat. Dan kun je ’s nachts die taxi wel vergeten dus.

Billen zijn niet koel

Draag daarnaast jouw telefoon niet in je broekzak, daar wordt je batterij niet vrolijk van. Jouw billen geven warmte af en lichaamstemperatuur is niet bevorderend voor de kwaliteit van de batterij. Zo is een telefoon waarschijnlijk de eerste die het niet fijn vindt om aan jouw billen te zitten! Van koelte wordt jouw batterij vrolijk, maar een koelkast is iets te koud..

Smartphone accu vervangen

Is jouw telefoon al oud? Heb je eerder niet goed gezorgd voor jouw batterij? Of heb jij jouw telefoon laten vallen? Het kan dan zijn dat de batterij al minder presteert. Je kan er altijd voor kiezen om een batterij te laten vervangen. Voor een iPhone reparatie Nijmegen, Almere of andere stad ben je bij Smartrepair aan het juiste adres. Binnen 30 minuten kan jouw batterij vervangen worden. Zorg na reparatie goed voor jouw batterij om een volgende batterijvervanging te voorkomen!