Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

T-Mobile doet de Galaxy S5 in de verkoop [Adv]

T-Mobile doet de Galaxy S5 in de verkoop [Adv]
Afdeling Commercie

Hét toestel van 2014? Dat weten we zo net nog niet. Al is het maar omdat het jaar nog lang niet voorbij is. Maar de Samsung Galaxy S5 is wel een bijzonder vette smartphone. Paul loopt er al een tijdje mee rond en doet zelfs niet meer moeilijk over de smartwatch die hij er van ons bij moet dragen. Dat zegt wel iets.

T-MobileEen groot, fantastisch Super AMOLED scherm met Full HD-resolutie, razendsnelle 2,5GHz quad-core processor, 16 megapixel camera en 16GB aan opslagruimte. Dat allemaal in een slanke, waterdichte behuizing. Om er helemaal bij te horen heeft de Galaxy S5 een vingerafdrukscanner om er voor te zorgen dat mensen niet zomaar ongein op je Facebook-wall kunnen zetten. Gaat je hart daar al sneller van kloppen? Ook dat kun je checken; de Galaxy S5 is de eerste smartphone met ingebouwde hartslagmeter.

Galaxy S5 bij T-Mobile

Nu kun je de Samsung Galaxy S5 natuurlijk op elke straathoek kopen, maar dat betekent dat je de deur uit moet, de echte wereld in. Nee, daar zit je niet op te wachten. Snappen wij ook. Dan kun je beter even vanuit je luie stoel via internet bestellen. En omdat wij af en toe ook een boterham mét beleg willen, sturen we je gewoon even door naar T-Mobile. Ze hebben een fijne pagina waar je zelf je abonnement kunt samenstellen en aan kunt geven welke opties je wel en niet wilt. En als je maar genoeg aanklikt krijg je het de Galaxy S5 vanzelf voor niets er bij.

Reacties

  1. Max

    wel duur he zo’n S5 met abo