Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Alles mis met de Google I/O 2015 keynote

Dennis de Vries

Google I/O is iets om naar uit te kijken. Jaarlijks is dat het moment waarop Android een dikke update krijgt. Dit jaar werd ook duidelijk wat de zoekgigant verder ging doen met virtual reality. We kregen antwoorden op al onze vragen, maar tijdens de presentatie werden ook een paar nieuwe opgeworpen.

Yup, we kunnen het het niet laten om even te mierenneuken over de keynote. Gewoon, voor de lol. De presentatie van Sundar Pichai is vast tot de puntjes voorbereid, maar er blijft altijd wat hangen. En als dat zo is, dan zijn wij er om er slappe grappen over te maken. Overdrijvingen, flauwe grappen, foute visualisaties, we wijzen het gewoon even aan. Uiteindelijk kunnen we er allemaal iets van leren. Geen idee wat, alleen.

Android M en Google Jump

We leerden in ieder geval Android M, het nieuwe mobiele besturingssysteem van Google, dat niet bepaald een revolutie is. Er zijn vooral heel veel kleine details aangepakt en dat is prima. Niets mis met een beetje verfijning. We maakte verder kennis met Brillo, dat dingen met internet moet verbinden. En iedereen in de zaal kreeg een nieuwe versie van Google Cardboard, waarmee ze op hun mobiel virtual reality kunnen bekijken. En al die VR is dan afkomstig van Google Jump. Een camera-opstelling met 16 camera’s, software om diepte te analyseren en Youtube om de boel af te spelen. Dit gaat nog eens heel groot worden, mensen.

 

Meer missers? Kijk ook:

>> Alles mis met de iPhone 6 en Apple Watch lancering

>> Alles mis met de Samsung Galaxy S6 lancering

>> Alles mis met de LG G4 lancering

>> Alles mis met de HTC One M9 lancering

>> Alles mis met de Huawei P8 lancering

 

 

Reacties

 1. Henk de Vriesch

  wat een gezeur zeg…
  Dit is echt zoeken naar fouten, die lang niet altijd terecht zijn.
  Mierenneukerij

  • Dennis de Vries

   Eens. Mierenneukerij dit, zeg…