Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Alles mis met de LG G4 Launch

Dennis de Vries

Bij Draadbreuk leggen we graag presentaties van technologiefabrikanten even onder het vergrootglas. Ook LG ontkomt daar niet aan. Ruim een week geleden presenteerden zij de LG G4, wij sommen op wat er mis mee was. Niet met het toestel, maar met de lancering.

De LG G4 presentatie vond tegelijkertijd plaats in Londen en New York. Het was zeker niet de eerste blik op de LG G4 die we kregen. De fabrikant spaarde liet zelf voorafgaand aan het evenement geen mogelijkheid onbenut om het toestel te ’teasen’. Daardoor wisten we eigenlijk al redelijk precies wat er zou komen.

Lekker in leer

Het meest opvallende aan het toestel is de leren achterkant. Die hebben we nog niet gezien op een smartphone van een bekend merk. Dat kost je wel 50 euro meer dan wanneer je de plastic variant kiest, maar dan loop je er wel net zo cool bij als The Fonz. Verder maakt LG veel drukte om de camera. Grotere lensopening, grote beeldsensor en manual controls moeten zorgen voor goede foto’s en video’s.

De LG G4 is een tof toestel, laat daar geen misverstand over bestaan. Maar als je er een verkooppraatje van drie kwartier over moet houden, dan komt er onvermijdelijk wat onzin uit je mond. Van vergelijkingen die scheef lopen, slappe grappen over het weer en een semi-beroemdheid die zijn ziel aan de duivel verkoopt. Wij zijn er even goed voor gaan zitten, en plukken ze er een voor een uit. Te zien in de video bovenaan.

Zeker ook even checken

>> Video: LG G4 is lekker in leer
>> Specs battle! LG G4 vs. Samsung Galaxy S6 vs. HTC One M9

Meer van dit soort ongein
>> Alles mis met de HTC One M9 lancering.
>> Alles mis met de Huawei P8 lancering.
>> Alles mis met de Samsung Galaxy S6 lancering.