Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Alles wat er mis was met de HTC One M9 lancering

Alles wat er mis was met de HTC One M9 lancering
Dennis de Vries

Draadbreuk legt presentaties van tech-bedrijven onder de loep en deze week is HTC aan de beurt. Hun presentatie van de HTC One M9, eerder dit jaar op het Mobile World Congress, was een hoogtepuntje voor smartphone-liefhebbers. Maar hoe goed deden ze het?

“Evolutie, geen revolutie” was het platgetreden cliché waarmee techmedia de HTC One M9 probeerden te duiden. Het toestel dat op het MWC 2015 werd gelanceerd, leek verdomd veel op zijn voorganger. En die leek ook al zoveel op zíjn voorganger. Dat maakte HTC niets uit. Zij pakten groot uit, met strakke video’s, celebrities en veel grootspraak. Als je drie kwartier moet vullen, dan laat je wel eens een steekje vallen. En dan zijn wij er om om daar een opmerking over te maken. Dat doen we niet om zuur te doen, maar omdat we het gewoon leuk vinden. Heuh, en zodat we er allemaal wat van kunnen leren. Dat ook natuurlijk.

 

Video: Dit zijn alle misser bij de HTC One M9 launch

 

Overigens was de HTC One M9 natuurlijk niet het enige wat HTC wilde laten zien aan de wereld. Ze hadden ook een fitness-armbandje waarmee je kunt crossfitten (of andere sporten. Maar Crossfit is hip, dus doe dat maar). Maar de show werd gestolen door de HTC Re Vive, een VR-headset die HTC samen met game-uitgever Valve heeft ontwikkeld. Geen kleine naam en op het eerste gezicht ook geen kinderachtig product. Oculus-killer? Daarvoor is nog te weinig bekend over het apparaat, maar we kunnen ‘m dit jaar nog op ons hoofd zetten om zelf een oordeel te vormen.

Meer van hetzelfde? Check!
>> Alles wat er mis was met de Galaxy S6 Edge lancering
>> Alles wat er mis was met de Huawei P8 lancering

Reacties

  1. stijn v brummelen

    Gelukkig doen ze geen x-factor karaoke kruising tijdens internationale events!