Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Ausbauchen! (2) op de IFA met Samsung UNPACKED en Acer

Paul Gersen

Sodeknetter, dat was ons het dagje wel weer. We gingen gisteren net iets te laat naar bed en vanochtend ging het wekkertje weer net iets te vroeg, maar dat mag de pret niet drukken. Draadbreuk is op de IFA in Berlijn en dan moet je het ervan nemen. Paul en Dennis bespreken vandaag het event Samsung UNPACKED, hun bezoek aan Acer en het schrikbarende tekort aan goed fingerfood bij de grote merken. Dit en meer in een nieuwe aflevering van Ausbauchen!

Leuk spul bij Acer

Bam! vandaag was voor ons de eerste echte dag van de IFA in Berlijn, de grootste techbeurs van Europa. En die begonnen we niet bij Samsung, Sony of LG. Nee, wij stonden vroeg op om bij de persconferentie van Acer te zijn. Niet erg, geen probleem: we zagen er namelijk best leuk spul. Zoals de Acer Aspire R 13: een laptop met een kantelbaar scherm. Ook de Acer Liquid Jane kon op onze aandacht rekenen.

Virtual reality

We waren bij Acer de tent nog niet uitgeveegd of we waren alweer onderweg naar downtown Berlijn, waar Samsung in het gigantische Tempodrom zijn UNPACKED-event niet veel later aftrapte. Ja, we wisten eigenlijk wel waar het over zou gaan: de Galaxy Note 4. We kregen echter ook een paar verrassingen voor onze neus, zoals de Samsung Gear VR. Da’s heel hip met virtual reality enzo. En van sommige dingen werden we aardig enthousiast.

Fingerfood

Zo’n dag rennen, vliegen, schrijven en filmen gaat je natuurlijk niet in de koude kleren zitten en daarom hoopten we her en der bij de events een en ander te kunnen snaaien. Helaas wordt het zogenaamde ‘fingerfood’ langzaam minder bij de grote merken. Paul en Dennis laten er even hun licht over schijnen.

Morgen

Morgen wordt het zeker niet drukker, met onder andere bijeenkomsten met o.a. Huawei en Sony. ’s Avonds volgt Teufel. Inderdaad: gisteren meldden we nog dat we daar vanavond een feestje hadden, maar ook wij vergissen ons wel eens. Morgen gaan we los!

Morgen weer een nieuwe Ausbauchen met al het nieuws vanaf de IFA. Blijf ons deze week ook volgen voor extra previews en reportages!