Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Ausbauchen! (4) mit Samsung Galaxy Note Edge en Gear S

Paul Gersen

Nondeju, het was ons het dagje wel weer. Na tot in de vroege uurtjes gefeest te hebben bij Teufel, stonden we vanochtend allerminst fris en fruitig weer op de IFA. Maar het feestje mocht, want we vierden gisteren onze eerste verjaardag! Dat, en onze avonturen met de Samsung Galaxy Note Edge en Gear S, zie je in een nieuwe aflevering van Ausbauchen!

Sinds vorig jaar weten we dat ze bij Teufel wel een feestje kunnen organiseren, maar gisteren overtroffen ze zichzelf. We begonnen in de nieuwe flagship-store van het bedrijf, waar we een aantal splinternieuwe producten zagen. Een massive draagbare speaker bijvoorbeeld, en een lekker versterkertje. Maar daarna ging het echt los: we hebben drie sky-bars gezien. Ger en Paul zijn er nog een beetje van onder de indruk.

Curved flatscreen met bijna geen curve

Maar vanmorgen vroeg ging gewoon het wekkertje weer en reden we met een ietwat houten kop richting de IFA. Wat we daar zagen? Onze Nederlandse vrienden van Trust, bekend van een voordeelbak bij u in de buurt, maar ook een draadloos toetsenbord van Logitech waarje drie verschillende apparaten op kunt aansluiten. Ger vertrok naar Sony, waar hij een curved televisie zag. Meest opvallende feature: hij heeft bijna geen curve…

Note Edge en Gear S bij de kladden

Paul en Dennis wipten toch nog even bij Samsung aan, die met een echt gigantische beursstand vertegenwoordigd zijn op de IFA. De Note 4 hadden we natuurlijk al gezien, maar de Samsung Galaxy Note Edge wilden we wat beter bekijken. Die namen we dan ook even flink onder handen. Ook de Gear S pakten we bij de kladden. Echt eensgezind waren de heren trouwens niet…

Morgen vertrekken we weer richting het Nederlandse, maar niet voordat we een laatste aflevering van Ausbauchen hebben opgenomen. Wij gaan nu een heel dikke schnitzel eten en een pilsje pakken. De boog kan tenslotte niet altijd gespannen zijn.

Morgen weer een nieuwe Ausbauchen! met al het nieuws vanaf de IFA. Blijf ons volgen voor extra previews en reportages!