Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

PSV – Atletico Madrid kijken: streams in het buitenland?

Voetballogo
Redactie

Draadbreuk zit in Spanje. Barcelona, om precies te zijn. Daar doen we verslag van het Mobile World Congress, ’s werelds grootste beurs op het gebied van mobiele telefonie. Daardoor hebben we niet de kans om de pot PSV – Atletico Madrid op SBS 6 te checken. Maar we willen ‘m natuurlijk wel zien. Lang leven online streams! Wij geven tips hoe de wedstrijd te kijken.

Allereerst mogen jullie natuurlijk direct onder dit stukje meer tips geven hoe deze pot makkelijk te zien. Oh, en degene die als eerste: ‘ga gewoon naar de kroeg, joh‘ schrijft, is af. Want we werken onze kont eraf hier in een tochtig AirBNB’tje. Voor jullie!

Goed, Philip Cocu en de zijnen dus. Een wedstrijd tegen het almachtige Atletico Madrid. Wordt dit een heldenverhaal of een treurige bende? Wij hopen op het eerste, en dat terwijl we niet eens echt fan zijn van de ploeg uit Eindhoven. Het is de eerste Nederlandse ploeg in jaren die in de achtste finale van de Champions League staat. Dat verdient een goede kijkervaring.

PSV – Atletico Madrid stream

Het miljoenenbal heet niet voor niets het miljoenenbal en dus vinden wij het in z’n geheel niet erg om op wat dubieuze plekken op het internet wat streams te bekijken. Een overzicht van de beste PSV – Atletico Madrid streams vind je dan ook hier. Zit je in het buitenland, zoals wij, dan is het als eerste raadzaam om gebruik te maken van VPN. Op de manier kun je zelf bepalen ‘waar’ je de wedstrijd kijkt. Er is een goede kans dat SBS 6 de wedstrijd in Nederland de wedstrijd online beschikbaar maakt, dus dan kun je gewoon met Nederlands commentaar via SBS 6 op legale wijze de wedstrijd kijken. Voor gratis. Hoe fijn is dat?

Hieronder een fijn Nederlands videootje met de uitleg over VPN.

Prima uitlegvideo van ComputerIdee, kun je niets van zeggen. Wel een zachte G, die man. 

Krijg je het niet voor elkaar om de stream van SBS 6 te checken, dan zijn er gelukkig een hoop alternatieven. Vooral in het niet-zo legale circuit valt er een hoop te kiezen.

Gratis streams PSV

Misschien ben je bekend met online streams, misschien niet. Is dat eerste het geval, dan zal RojaDirecta vast geen onbekende voor je zijn. Deze, vermoedelijk Spaanse, site biedt een overzicht van zo’n beetje sportwedstrijd die er maar te vinden is op de wereld. Wil je Amerikaanse baseball of en potje uit de Finse handbalcompetitie kijken, hier moet je zijn. Overigens is er en goede kans dat als je in het buitenland bent, de site niet werkt. Hier in Spanje is hij offline gehaald, namelijk.

Helaas. Hier krijgen we de rode kaart.

Helaas. Hier krijgen we de rode kaart.

Maar er zijn meer partijen. Bijvoorbeeld Livetv.sx. Dit Russische medium krijgt het zelfs voor elkaar om Nederlandse streams illegaal te tonen. Moet je wel even alle banners wegklikken, maar dit mag uiteindelijk geen probleem zijn. Hetzelfde geldt een beetje voor BVLS2016, met Nederlandse streams. Wel heeft die site nogal eens problemen met laden, zeker als het druk is (niet gek bij een potje Champions League, natuurlijk)

Ander alternatief? Thefeed2all. Een soort van zelfde Rojadirecta, maar dan mooier.

Tip

Oh, belangrijke tip: het regent momenteel websites met titels als: ‘gratiseredivisiekijken.nl’ of ‘wijhebbengratisstream’. Stink daar niet in. Dit is malware en gaat je computer ongetwijfeld infecteren met lelijke virussen.

 

Succes met kijken. Enne, PSV gaat zeker winnen.

Dus dat.