Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken (28) met ‘de draadloosheid der mensheid’

Dennis de Vries

Maandagavond, je weet zelf hoe laat het is (voor wie het niet weet, een uur of 19:00). Dan is het dus de hoogste tijd voor Uitbuiken. En omdat het grootste deel van de redactie nog altijd niet binnen de landsgrenzen is gesignaleerd, een semi-live versie in de vorm van Uitbuiken ‘ Speciaal’. Ditmaal hebben Ger en Paul het over de ‘draadloosheid der mensheid’. Of beter: het totale gebrek daaraan.

Alvast een waarschuwing: het gaat in deze Uitbuiken opvallend vaak over stofzuigers. Nee, we verworden gerust niet tot witgoed testende consumenten-adviessite of iets dergelijks. Sterker nog, Paul komt het liefst zo min mogelijk aan zijn stofzuiger. Grote reden daarvoor is het snoer dat er aan zit. Het is te kort, zit in de weg, rolt in als het niet in moet rollen en zit altijd onder de wieltjes klem. Kan zoiets nou echt niet draadloos?

Wat moet er nog meer draadloos? Smartphones bijvoorbeeld. Die zijn volledig draadloos, tot de accu leeg is. Gelukkig ligt er een draadloze oplader op tafel. En home cinema-sets die stroom uit de lucht plukken. Ger wil het liefst in een soort magnetron wonen waar al zijn gadgets constant worden opgeladen. Maar niet alles is gebaat bij een draadloos bestaan. Paul kan wel het een en ander opnoemen.

Grote vraag is nu: welk snoer zien jullie het liefst verdwijnen? Laat het weten in de reacties, we lezen mee en zijn benieuwd!

Tot volgende week!

Reacties

  1. Jack Decker

    stomme aflevering