Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken (48) met Nokia Lumia 930 en bluetooth tandenborstel

Ger
 • Op 11 augustus 2014

Dames en heren, zullen we het even over het weer hebben? Wat een gedoe: het ene moment regent het, een minuut later schijnt de zon. Gelukkig kun je van een ding altijd op aan: maandag, dus een keiharde nieuwe aflevering van Uitbuiken, Draadbreuks eigen wekelijkse gadgetshow! Dit keer poetsen Ger en Paul met een bluetooth-tandenborstel en behandelen ze de enorm lelijke Nokia Lumia 930.

Poetsen met een app

Je hebt dozen, grote dozen en héél grote dozen. Zo’n laatste werd van de week afgeleverd bij Ger. Vinden wij fijn, want dat betekent meestal dat er een vette gadget in zit. We keken dan ook even vreemd op toen er uit dat imposante pakket niets anders kwam dan… een elektrische tandenborstel. Weliswaar eentje met een bluetooth-verbinding, maar toch. Je kunt de Oral-B Smart Series 7000 verbinden met je smartphone, dan houdt hij allemaal statistieken bij. Ger loopt er tegenwoordig bij met glimmende tandjes, maar zowel hij als Paul hebben nog wel een en ander aan te merken op dit apparaat. Want ja, nuttig? Niet echt dus, als je het de heren vraagt.

Samsung Galaxy Alpha

Gelukkig gebeuren er in de techwereld ook een hoop andere dingen. In het nieuws hebben Ger en Paul het over levensgevaarlijke selfies en de aankomende Samsung Galaxy Alpha, die schijnbaar in Rusland al te zien was, maar waar niemand bij was. Tenslotte bleek ook nog eens dat de verpakking van de iPhone 6 is uitgelekt. De verpakking! Je begrijpt het al. Het presentatieduo kon je tijdens de uitzending wegdragen.

Nokia in neonkleur

Maar er is ook smartphone-nieuws. Ger heeft namelijk de Nokia Lumia 930 in bezit en loopt er al flink mee te testen. Eerste bevindingen: beregoede camera, fijn in het gebruik, maar hallo, doe eens iets aan het uiterlijk!

Dit en meer in deze kakelverse aflevering van Uitbuiken. Tot volgende week!

Reacties

 1. stijn v brummelen

  Ik vind de lumia 930 wel wat hebben op designvlak. Dat groen is niet heel lelijk en valt wel op en maakt het niet z’n standaard smartphone. Ook dat aluminium is mooi. Maar smaken verschillen.

 2. Juda Teune

  een app die je helpt je tanden te poetsen… WAAR SLAAT DIT OP!!! en dan ook nog zo veel 250 vlappen voor zo’n tandenborstel voor 30 pop kan ik prima een tandenborstel kopen.
  Selfie maken op een een klif. ‘Ja! Ik ga een selfie maken of een klif. DIT IS TOCHT NIET NORMAAL!
  Ik wil heel graag de nokia lumia 930. Groen vind ik ook lelijk, maar de oranje versie is wel aardig, het is ook wel jammer dat ze het beeldscherm een beetje rond hebben gemaakt, mij lijkt ’t hele maal geweldig als ze het zelfde ontwerp van de nokia luma 1320 had, maar dan wel natuurlijk met de uitrusting van de 930.