Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken (49) met iPhone 6L, FIFA 15 en BlackBerry Z20

Bart
  • Op 18 augustus 2014

In Uitbuiken van deze week bespreken we de nieuwe iPhone, die waarschijnlijk 6L gaat heten en saffierglas krijgt. De digitale kant van voetbal komt langs met wifi in het PSV-stadion en de strijd tussen FIFA 15 en PES 2015 en er is een nieuwe BlackBerry op komst.

Saffierglas is de toekomst

Samsung heeft afgelopen week de Galaxy Alpha onthult en wat het meest opviel is het frame van metaal. Iets minder plastic dan de Galaxy S5 en dat is goed nieuws. Laten we hopen dat de Alpha met de metalen behuizing ook wat beter tegen een stootje kan, want dat is toch wel het grootste euvel van telefoons vandaag de dag. De volgende stap in de strijd tegen kapotte telefoons is glas van saffier. Volgens de Wall Street Journal krijgt de nieuwe iPhone 6 een duurdere variant die voorzien is van saffier en daarmee een stuk beter bestendig wordt tegen krassen en valpartijen. Voor Ger een uitkomst wans de verschillende iPhones die hij de afgelopen jaren heeft gehad hadden aan het einde van de rit één gelijkenis: ze hadden allemaal een kapot scherm.

Nieuwe iPhone wordt de 6L

De nieuwe iPhone heeft een naam, tenminste als we de Taiwanese site Apple Daily mogen geloven. Volgens hen krijgt de grote variant van de nieuwe smartphone van Apple de naam iPhone 6L mee. Op de site ook een aantal foto’s die de binnenkant van de 6L zouden moeten tonen. Valt weinig te zien, maar toch leuk.

Voetbalblokje

Het balletje rolt weer in de Eredivisie, afgelopen zaterdag was de eerste thuiswedstrijd van PSV en in dat stadion hebben ze nu ook wifi. Kun je lekker chatten tijdens de wedstrijd, zoals Ger denkt, of – zoals Bart meent – in de rust statistieken en wedstrijdbeelden checken. Maar is het nou cool of niet? Daarnaast bespreken we de jaarlijkse strijd tussen FIFA en Pro Evolution Soccer. Afgelopen week was de Gamescom in Keulen, waar beide games speelbaar waren. PES won de titel voor beste sportsgame, maar FIFA is natuurlijk sinds jaar en dag de beste footie. Meer weten over deze twee games? Check dan onze blog over de strijd tussen FIFA 15 en PES 2015.

Dit en meer in deze kakelverse aflevering van Uitbuiken. Volgende week nummer vijftig, met onder meer een winactie. #winning!

Reacties

  1. jan1233

    Spijtig dat er alleen maar oog is voor android en ios toestellen . Er wordt lachend gedaan over blackberry.. why??? Wij als bb10 gebruikers lachen jullie uit omdat jullie nog steeds in die achterhaalde rotzooi van Apple en Samsung geloven! Lekker blijven doen, dan blijft BlackBerry mooi exclusief.