Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken (5) met gebogen schermen en Android camera’s

Dennis de Vries

Elke maandagavond, vaste prik op het internet bij jou in de buurt. Buiten is het guur, maar binnen zitten Ger en Dennis aan kopje thee en nemen de laatste ontwikkelingen in de wondere wereld van de tech even met je door. De nieuwste trend in techland zijn gebogen beeldschermen, er is lame nieuws over vier-op-een-rij en ‘de stelling’. Dus laat die afwas staan, schuif gezellig aan voor ‘Uitbuiken’.

 • Heey, er liggen gadgets op tafel. Niet zomaar de eerste de beste meuk. Nee, we lopen deze week met de LG G2 op zak. U weet wel, die gekke Android smartphone met knoppen op zijn rug. En de Lytro lichtveld camera is binnen. Daar gaan we foto’s mee maken, scherpstellen mogen jullie vervolgens lekker zelf doen. De review volgt snel.
 • Nieuwe trend: gebogen beeldschermen in smartphones. Vorige week berichten we al over de Samsung Galaxy Round en die is inderdaad nu verkrijgbaar in Korea. Ondertussen zijn er ook afbeeldingen gelekt van de LG G Flex, ook met gebogen scherm. En er zijn natuurlijk al tv’s met holle beeldschermen. Toegegeven, we waren erg enthousiast over deze futuristische ontwikkeling. Tot we de toestellen zagen. Meh.
 • Kort nieuws gaat ditmaal over de dood van gsm-etjes, een gloednieuwe chromebook voor een prikkie en Dennis fietst er weer iets over GTA V doorheen. Daarnaast is er een vier-op-een-rij app voor de nieuwe iPHone 5C. Draadbreuk; hardhitting news that matters.
 • Vorige week hadden we groot nieuws. Een topman van Olympus vertelde ons tijdens een persbijeenkomst dat ze nog even niks in Android-camera’s zagen. Dat werd breed opgepikt door grote buitenlandse sites. Leuk, maar het bracht ons tot de stelling: “Android is nog niet geschikt voor camera’s”. De meningen (dank daarvoor!) zijn bijzonder verdeeld, zo blijkt. Komende week een nieuwe stelling en volgende week natuurlijk een nieuwe ‘Uitbuiken’.

Opmerkingen? Vragen? Liefdesverklaringen? Haatmail of ordinaire spam? Laat ze lekker in de comments achter, of mail even naar uitbuiken@draadbreuk.nl

Tot volgende week!

Reacties

 1. Gijs Leferink

  Inderdaad compleet kansloos die smartphones gebogen display. Verder is dit een van de eerste LG’s die ik zelf mooi vind! Zeker tot volgende week…

 2. Sianto

  Die Galaxy Round zal prima in je broek passen doordat het dezelfde vorm is als je been. Die G Flex is kansloos, net als (jullie zeiden het al) LG’s 3D smartphones. Wat vinden jullie trouwens van de One max? Kopen of niet?

 3. job

  dennis, waarom heb je een pet op?