Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken (55) met de HTC RE en Kobo Aura H2O

Bart
  • Op 13 oktober 2014

Nieuwe maandag, nieuwe Uitbuiken. Deze week bespreken we de gein en ongein van de nieuwste e-readers, het nut (of gebrek daaraan) van de HTC RE en komt de iPad Air 2 langs. Maar bovenal valt er iets te winnen. Hoe? Check de uitzending en lees snel verder.

E-Readers: Kobo Aura H2O & PocketBook Ultra

E-readers zijn alles behalve spannend, maar eens in de zoveel tijd moeten we een paar nieuwe modellen bespreken. Gewoon, omdat Bart die dingen leuk vindt. Vandaar dat de Kobo Aura H2O en de PocketBook Ultra op tafel liggen. De H2O is dankzij een prachtig scherm de Ferrari onder de e-readers en is ook nog eens waterdicht. Klinkt handig, maar kost duur veel geld en zonder bad ga je het eigenlijk niet vaak gebruiken. De PocketBook Ultra heeft een camera en dat is uniek bij digitale boekleesgadgets. Maar je hebt er ook bijzonder weinig aan, want je ziet amper wat je fotografeert. Bart legt uit waarom een camera wel handig kan zijn, maar ook waarom het in dit geval niet werkt.

HTC RE

Talk of the town op de burelen van Draadbreuk is de HTC RE. Bart en Ger nemen nog even de tijd om lekker ouderwets te kissebissen over het nu van de RE-cam. Of beter: het gebrek aan nut, als het aan Bart ligt.

Verder…

Daarnaast bespreken we in het nieuws de komst van de Apple iPad Air 2, het nieuwe 4K-beleid van Netflix en de belfunctie die WhatsApp binnenkort gaat krijgen. Maar, het belangrijkste is natuurlijk de WINACTIE. Of met hashtag: #WINACTIE. Wat geven we weg? Een 3D-bluray van Harry Potter en de nieuwste cd van Pharrell. Wat moet je doen? Volg Draadbreuk op Twitter en Facebook, dan maak je kans. Meer is het niet. Makkelijker kunnen we het niet maken, moeilijker etc.

Tot volgende week!

Reacties

  1. stijn v brummelen

    Van die camera zie ik een beetje het nut in. Van de camera zelf niet, maar van de flits wel. Mijn Ereader wordt op vakantie gebruikt. Als je soms buiten je verblijf wat wil halen, en je zit in de middle of nowhere, heb je een zaklamp. Oke, elke telefoon heeft er bijna wel een, maar als daar iets mee aan de hand is of je wilt hem niet meenemen, etc. is het enigszins handig. Alleen een nieuwe ereader voor een zaklamp die je Max 5 keer gaat gebruiken kopen, haha.

  2. David Oosterhuis

    Die HTC Re lijkt me wel handig op festivals (nu in Amsterdam bijvoorbeeld), want ik snap niet dat mensen de hele tijd met hun stomme smartphone in de lucht zitten te filmen in plaats van lekker los te gaan.. Ten slotte kan je op youtube meestal ook wel de hele set terugkijken na een tijdje. Maar wat persoonlijk materiaal is natuurlijk wel leuk.