Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken (56) met de Sengled Pulse en peperdure MacPro

Bart
  • Op 20 oktober 2014

Maandagavond, piepers achter de mik, dus Uitbuiken op het wereldwijde internet. Deze week met nie… hé, wat is dat voor een ongein op tafel? Ger heeft voor een klein kapitaal aan Apple-spul ingeslagen om eens echt in 4K te duiken. Leuk hoor, maar zo is er echt geen hol te zien.

De MacPro die Ger te leen heeft (is inmiddels al weer terug naar Apple – inbrekers, doe geen moeite) is een enorm bakbeest, met onder andere acht cores en 32GB aan werkgeheugen verstopt in een veredelde wijnkoeler. Een fles wijn erin stoppen is overigens geen goed idee, want het apparaat wordt behoorlijk warm.

In de categorie nog nooit gezien: een speaker verwerkt in een heel opmerkelijk apparaat. Wat het is? Dat verklap ik nog even niet, is voor het verrassingseffect leuker. Ondergetekende wist in ieder geval van niets en stond gek op te kijken na het zien van de Sengled Pulse.

Roud-up van de week: met de iPad Air 2 en Nexus 9

We blikken nog even terug op de afgelopen week, een week waarin we overspoeld werden  met nieuwe gadgets. Apple kwam met twee nieuwe iPads: de Air 2 en de Mini 3, terwijl Google de immens grote Nexus 6 phablet uit de doeken deed en samen met HTC de Nexus 9 introduceerde, de tablet die de HTC Flyer toch een beetje moet doen vergeten.

WK League of legends en de Sony Xperia Z4

De Sony Xperia Z3 heeft pas net het daglicht gezien, maar er wordt al weer druk gespeculeerd over de opvolger. In februari zou de Xperia Z4 moeten uitkomen, met onder andere een opmerkelijke nieuwe camera. Nog opmerkelijker: dit weekend was de WK-finale in het voetbalstadion van Seoul. Nee, je hebt geen spannende voetbalwedstrijd gemist, maar het WK League of Legends. Inderdaad, een computerspel, gespeeld voor een heel stadion uitzinnige Koreanen. Check onderstaande video om het spannende duel volledig en integraal terug te kijken. Spann0nd.

Oh ja. Voor extra plezier heeft Ger de camera zo ingesteld dat er nog meer framepjes per seconde te zien zijn, zo rond het einde. Geen idee waarom, maar een goed idee was het niet. Sorry daarvoor.