Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken! (65) met Harman/Kardon Esquire Mini en meer!

Paul Gersen

De kerstdagen mogen dan misschien op de loer liggen, de jongens van Draadbreuk hebben er helemaal geen tijd voor om daarover na te denken. Want niet alleen staat de Draadbreuk 101 op stapel de komende dagen, Ger en Paul zitten als vanouds ook weer klaar voor een nieuwe editie van Uitbuiken! Met een bluetooth-speaker, de Stelling Van De Week en nog veel meer. Houd ‘m dus hier!

Manpurse van Harman/Kardon

Toen we een aantal maanden terug op Presszone waren, kwamen we ‘m al even tegen: De Harman/Kardon Esquire Mini. Toen vond Paul het lijken op een damestasje en dat vindt hij nog steeds. Wel heeft hij er nu wat langer mee kunnen spelen: het audiomerk heeft er namelijk een ter recensie opgestuurd. Eerste indruk: Lekker dun, redelijk gebruiksvriendelijk, qua geluid een mwoah. Niet verkeerd, maar ook niet briljant. Ger is een beetje gefascineerd erdoor.

Nieuws: Samsung Z1, Opvolger Lumia 1320

Je zou denken dat zo rond het kerstfeest de persen redelijk stilstaan, maar het techjournaille was de afgelopen dagen toch flink bezig met nieuws peuren. Zo lekten er vage foto’s uit van de Samsung Z! – u weet wel, met Tizen – en zoemde het gerucht rond dat Microsoft werkt aan een opvolger van de fameuze Lumia 1320. Van de specs worden we overigens net zo warm als een gemiddelde iPhone-gebruiker van de Apple Watch. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat het enthousiasme van Apple-gebruikers om een smartwatch om te doen de afgelopen tijd is gedaald.

Draadbreuk 101: here we come!

Vanaf morgen publiceren we vijf dagen lang de Draadbreuk 101: de lijst met beste gadgets en trends van het jaar. We deden al even een schot voor de boeg in onze stelling, want wat vonden jullie eigenlijk?

Dit en meer in een nieuwe aflevering van Uitbuiken! Volgende week maandag geen editie, maar met oudejaar komen we met een extraspeciale xxl-uitzending. Tot dan!