Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken! (72) met Samsung Galaxy S6 en Pau.. euh, Saul!

Paul Gersen

Het lijkt alsof het Paul deze weken niet meer lukt om een beetje fit in Utrecht te verschijnen voor een nieuwe editie van Uitbuiken! De ene keer is hij zijn stem kwijt, dan weer is het de dag ervoor wel erg laat geworden en nu is hij verkouden. Het maakt niet uit, want met onderwerpen als de Samsung Galaxy S6, een vette camera van Olympus en de nieuwe serie Better Call Saul hoeven we ons niet op de lopende neus van de beste man te focussen. Jawel, hier is aflevering 72 van Uitbuiken!

Ger maakt speelfilm

Paul Verhoeven en Jan de Bont, jullie krijgen concurrentie! Ger komt er namelijk keihard aan. Vorige week was onze blonde gozer in Praag om een film op te nemen. Goed, dat is een beetje uit zijn verband gerukt: Ger was op uitnodiging van Olympus in de Tsjechische hoofdstad om een nieuwe camera te testen, en dat gebeurde aan de hand van een regisseur en ware cast. In Uitbuiken vandaag de complete film. Paul is niet enthousiast.

Draadbreuk de komende dagen niet meer buiten

Kijk nog maar even goed naar de presentatoren van Uitbuiken!, want de kans is groot dat je ze de komende dagen moet missen. Ger en Paul zitten namelijk vanaf vanavond aan de buis gekluisterd. Op Netflix is namelijk de release van Better Call Saul, de spin-off van de geniale serie Breaking Bad. Wat verwachten onze vrienden ervan? En wat heeft Ger precies met spin-offs? Maak je klaar voor een ietwat gênante situatie.

Hee, er is een foto van de Samsung Galaxy S6!

Jawel, de afgelopen dagen doken er plaatjes op van het vlaggenschip van Samsung: de Galaxy S6. Kijk, daar hebben de mannen natuurlijk wel wat over te melden. Vooral Paul, nu hij het afgelopen jaar de S5 op zak had. En dat was nou geen onverdeeld succes. Wat gaat dit brengen, Frits?

Dit en meer in een nieuwe aflevering van Uitbuiken! Volgende week zijn we terug!

NIEUW: DRAADBREUK VERLENGT UITBUIKEN MET EXTRA CONTENT! KOM DEZE WEEK TERUG VOOR MEER VIDEO’S VANUIT EEN UITBUIKENSETTING!