Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken! (77) met Meerkat en de Sennheiser Urbanite!

Paul Gersen

Soms moet je de boel gewoon even anders aanpakken, soms juist oud en vertrouwd. Vandaag bij Uitbuiken deden we het beide: we zaten wegens de vele tripjes de afgelopen tijd voor het eerst sinds drie weken weer in onze oude vertrouwde studio, maar probeerden tegelijkertijd iets nieuws: de boel meteen maar live streamen met Meerkat. Dat en heul veul meer in aflevering 77 van Uitbuiken!

Sennheiser Urbanite XL Wireless heeft een draadje, maar toch ook niet

Trek de portemonnee maar weer: Paul heeft vandaag een erg fijne hoofdtelefoon bij zich, maar die kost dan ook een paar duiten: de Sennheiser Urbanite XL Wireless. Voor bijna 280 euro is hij van jou. Dan moet hij van goud zijn met ingelegde diamanten en twee schaars geklede dames meegeleverd, zul je misschien denken. Nou, dat niet, maar hij is enorm stevig gebouwd, ziet er prettig uit en heeft een prima helder en dynamisch geluid. En hij is uitgerust met Bluetooth, dus je kunt ‘m draadloos gebruiken – iets wat de naam natuurlijk al een beetje deed vermoeden. Maar wel zo fijn: het hóeft niet, want er is ook een draadje met afstandsbediening meegeleverd. Paul is blij.

Ger had zijn handen vol aan televisies

Onze Ger was vorige week wederom in Barcelona, dit keer op uitnodiging van TP Vision. Ja, dat vonden wij ook al typisch, maar het bedrijf maakt in samenwerkiing met Philips televisies voor Philips. Afijn, laat Ger het zelf naar even uitleggen. Daarbij werd er bij hem een bakbeest van een Samsung curved tv bezorgd, Qua spiegeling niet fantastisch, maar zijn vriendin kan ermee overweg en dus is het goed.

Uitbuiken! gaat live met Meerkat, Paul ziet toekomst voor de smartwatch

Altijd leuk, nieuwe internethypes uitproberen. Op het showcase-festival SXSW bleek het complete journaille ineens te Meerkatten. Met de dienst kun je via Twitter live streamen. En dus besloten we dat vandaag eens te doen: behind the scenes bij Uitbuiken! dus. Dat was geen onverdeeld succes trouwens, maar dat lag vooral aan ons. Wat misschien nog wel aparter was: Paul die ineens een toekomst ziet voor de Smartwatch. Dat komt door Neptune, een project waar je slimme horloge ineens het middelpunt is van je digitale leven. Dat klinkt HEEL eng, maar dat valt mee.

Dat en nog veel meer in een bomvolle aflevering van Uitbuiken. Volgende week zijn we er weer, dan met de Samsung Galaxy S6 Edge!