Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken! (82) met Sony Smartwatch 3 & Tesla

Dennis de Vries

Wat jij momenteel aan het doen bent: je zit voor de tv Willy en Max in Dordt te checken. Je zit op een kleedje de oude rotzooi van zolder te verpatsen. Je loopt langs kleedjes op zoek naar dat juweeltje om je flippo-verzameling of Turn up the Bass-collectie compleet te maken. Je staat voor het grote podium van een groot radiostation in een grote stad matige artiesten toe te juichen. Je staat voor een klein podium van een lokaal radiostation in een klein dorp een nog veel matigere artiest toe te juichen. Je zeult met een tasje vol blikken lauw Euroshopper bier door het centrum op zoek naar een reden om feest te vieren. Je ligt al te meuren omdat je halverwege de ochtend al een fles oranjebitter achter de kiezen had.

Sony Smartwatch 3

Wat jij momenteel zou moeten doen: Uitbuiken checken. Want Ger heeft het nieuwe ontharingsapparaat van Sony in handen. Een bijzondere gadget omdat hij niet alleen automatisch en zonder enige moeite je arm heerlijk glad en haarvrij maakt, maar ook omdat hij degelijke specs heeft. 4GB aan opslag geheugen, GPS, een 1,6 inch groot touchscreen, een 1,2Ghz quad-core processor en Android Wear. Dat klinkt als overkill maar het apparaat, dat ook wel door het leven gaat als Sony Smartwatch 3, staat in verbinding met je smartphone en geeft allerlei handige meldingen en heeft tal van functies. Maar bovenal is de arm van Ger zo glad als een babybil.

Tesla en een moppie muziek

Verder kijken we deze week vooruit op een presentatie van Tesla, die van de spectaculaire elektrische auto’s. Het product dat ze deze week gaan presenteren is misschien een stuk minder spetterend, maar kan wel het dagelijks leven zomaar eens grondig overhoop gooien. In positieve zin. Als afsluiter maken zowel Paul als Ger een moppie muziek. Ger claimt ineens piano te kunnen spelen dankzij de app Magic Piano (Android en iOS) en Paul verpest de bruiloft van zijn zusje door zijn muziek te mixen met het briljante DJay 2 (Android en iOS), die je misschien wel kent van de Philips M1X DJ draaitafels.

Tot volgende week!