Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken (10) met de Galaxy NX, smartphonehoesjes en De Interwebs

Ger
 • Op 18 november 2013

Eten naar binnen geharkt? Boer gelaten? Een subtiele scheet naar buiten geblazen? Antwoord je op alledrie de vragen ‘ja’, dan is het tijd voor een nieuwe aflevering van ‘Uitbuiken’! Ook deze maandagavond bespreken Dennis en Ger weer de nieuwste gadgets en tech. Vandaag fileren ze de Samsung Galaxy NX, duiken ze in de geschiedenis van het wereldwijde web en vragen ze zich af smartphonehoesjes nou nuttig zijn of niet.

 • U gefeliciteerd, wij gefeliciteerd. Het internet is officieel 25 jaar in ons kleine koude kikkerlandje te bereiken. Dat moet gevierd worden met wat zelfreflectie. Wat was jouw eerste e-mailadres? Wat was het allereerste liedje dat je ooit op niet zo legale wijze downloadde? En vooral: gebruik je MSN Messenger nog? De ouders van Ger en Dennis blijken nog een appeltje met de heren te schillen te hebben…
 • Een systeemcamera met Android! Yes. Dat is precies waar we ooit op hoopte. Helaas blijkt de Samsung Galaxy NX niet voor iedereen geschikt. Draadbreuk geeft vijf redenen waarom de Galaxy NX (nog) niet perfect is.
 • In ons korte nieuwsrubriekje komen YouTube, Huawei en Samsung ter sprake. Alle drie de onderwerpen hebben 1 ding gemeen: ze zorgen voor onnodige ergernis. We moeten opeens massaal aan de Google+ om te YouTube-commenten (irritant), Huawei is weer eens bijster onorigineel door een nieuwe iPhone 5s kloon te maken (gaap) en Samsung en Apple gooien weer met bakstenen naar elkaar (zucht…)
 • Smartphonehoesjes, wij begrijpen ze niet. Waarom je mooie telefoon lelijk maken? Wij weten het antwoord niet. Jullie wel. De uitslag van onze stelling ‘een hoesje om je smartphone, dat doe je niet‘ was vernietigend. Liefst 70 procent was het met ons oneens. De reden: de iPhone van Ger. Ja, echt. Kijk en huiverrr om meer te weten.
 • Opmerkingen? Vragen? Liefdesverklaringen? Haatmail of ordinaire spam? Laat ze lekker in de comments achter, of mail even naar uitbuiken@draadbreuk.nl

Tot volgende week!

Reacties

 1. stijn v brummelen

  Hieronder dan toch een hoesje die ik persoonlijk heel mooi vind.
  Huawei heeft vaker de naam `s` gebruikt, in de huawei ascend p1s namelijk. De ascend P6 kan als een opvolger van de ascend p1 worden gezien, daarom maakt huawei denk ik ook de keuze voor ascend p6s

 2. albertams

  Hieronder mijn Samsung Galaxy S4 Mini hoesje,
  Door de randen die geribbeld zijn ligt ie heerlijk in de hand !

  • stijn v brummelen

   Ja, maar dat dingaakt een s4 mini niet veel mooier.

  • albertams

   Kan zijn maar valt reuze mee, zonder hoesje is ie echt heel erg glad,
   nu ligt ie goed in de hand en met een screenprotector er op en deze case,
   is ie in ieder geval goed beschermt 😉

 3. BroodjeKaas

  Ik heb zelf een tijdje (de officiële) bumper om mijn Nexus 4 gehad. Niet de allerlelijkste oplossing, maar uiteindelijk toch lelijk genoeg om het thuis te laten liggen.

  Wat ik een stijlvollere oplossing vind, is een ‘pouch’. Helaas weet ik uit ervaring dat je je telefoon gegarandeerd laat vallen op het moment dat je het uit de pouch hebt gehaald (het lijkt op het rondlopen met een condoom, die je vervolgens uitdoet op het moment dat je het het hardste nodig hebt – knap onhandig..).