Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Eindelijk knappe selfies van je reet dankzij de ‘belfiestick’

Eindelijk knappe selfies van je reet dankzij de ‘belfiestick’
Dennis de Vries

Er is een hele goede reden dat je nooit foto’s van onze reet op Draadbreuk.nl ziet. Het is niet omdat wij dat niet willen, maar meer omdat we het nooit goed in beeld krijgen. We zijn gezegend met uitzonderlijk welgevormde achtersten, maar fototechnisch komen die alleen vanuit een bepaalde hoek goed tot hun recht. Lang leve de ‘belfiestick’. Voor selfies van je ‘butt’.

Voor wie niet gezien wil worden met een selfiestick, de belfiestick is een selfiestick met een knik er in. Die zorgt er voor dat je foto’s van je reet kunt maken uit alle hoeken en standen. Want laten we eerlijk zijn, het internet heeft een chronisch tekort aan foto’s van jouw kont. Daar kwam de maker, de totaal onbekende Tinder-ripoff On.com, achter na uitgebreid onderzoek.

belfie-stick-uitleg

Our users are our biggest indicator of selfie trends being that it’s the type of photo they post most often,” zo zegt ON.com’s chief technology officer Kevin Deegan tegen onder meer Business Insider. “We’ve noticed a huge spike in users taking butt selfies in recent months so the natural next step was for us to develop a device to assist our users in taking one.”

Belfie stick binnenkort te koop. Waarschijnlijk

De belfiestick is momenteel stijf uitverkocht. Dat verbaast ons niet. Alles wijst erop dat het hele ding niet bestaat. Van de intens slecht gephotoshopte belfies, tot het bedrijf erachter dat iets te graag profiteert van de aandacht. En het feit dat ze nét uitverkocht zijn. Maar goed, het feit dat media als Time, Daily Mail en Techcrunch er flink wat aandacht aan besteden, betekent waarschijnlijk dat er in China nu een fabriek is die zeecontainers aan belfiesticks aan het produceren is. De belfiestick ligt binnenkort dus waarschijnlijk wél echt in de winkels.

Reacties

  1. Plaki

    Ik koop er meteen 5. Waar kan ik deze pre-orderen!