Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

De vijf lekkerste Samsung-chicks op de IFA

De vijf lekkerste Samsung-chicks op de IFA
Ger
  • Op 10 september 2013

Allemaal leuk en aardig die gadgets, maar op een elektronicabeurs als de IFA is natuurlijk veel meer te beglure… ehh te zien. Op hol geslagen marketingmanagers die de vele persaanvragen niet meer aankunnen, dikke Duitse geeks met te grote tassen vol met reclamefolders en… promotiemeisjes!

Samsung is kampioen in het selecteren van de meest bevallige vrouwmensen om hun Galaxy Note’s, OLED-televisies en laptops aan de wereld te presenteren. Wij zijn de beroerdste niet en doen gewoon aan een portie ‘doorselecteren’. Op z’n Van Gaal’s, zeg maar. Wij trokken de vijf mooiste dames aan hun blauwe shirtje en lieten de immer heersende topfotograaf Tobias Bos ze eens goed op de gevoelige plaat zetten. We vonden de spoeling dit jaar overigens vrij dun.

Vijf

Rachel Zane. Oh nee, toch niet.
Nog amper de gigantische hal binnen, glimlachen we naar deze hostess. Vol enthousiasme wees ‘Stefanie’ ons de weg naar al het moois wat Samsung te bieden heeft. Ze deed ons een beetje denken aan Rachel Zane uit Suits, zo’n Amerikaanse serie over advocaten (kijktip, trouwens!).

Vier

Sympathieke Duitse
Discussie binnen Draadbreuk. Waar zagen we deze lieve blondine?  Bij de televisies? Of was ze toch aan het kletsen over Samsung Knox? We weten het niet meer en misschien zegt dat wel genoeg.

Drie

Druk aan het schoonmaken op de stand
We moesten snel zijn. Deze vrouw was namelijk druk in de weer met doekjes en reinigingsmiddel.  Linda zorgde ervoor dat de Samsung-booth spik en span eruit zag en straalde als een zonnetje. Maar eigenlijk had zij dat helemaal niet nodig…

Twee

Vermoeid, maar toch vriendelijk.
De Samsung Galaxy Note 3 is van zichzelf al een mooi product en dus had deze goedlachse Duitse op zich een uiterst fijn en eenvoudig werkdagje. Maar een goede acht uur rechtop staan, daar worden de beentjes moe van. En dus oogde dit promotiemeisje een beetje vermoeiend. Het is haar vergeven.

EEN!

Goedlachs
Och, wij werden week van deze dame. Niet in de minste plaats vanwege haar natuurlijke smile, maar ook omdat ze zelf toegaf nooit goed op foto’s te staan. Ze kon niet ‘nep-lachen’. En dus moesten wij slechte grappen maken, om deze leuke brunette echt te laten shinen. Deden we met liefde, natuurlijk. Veel liefde.

 

Reacties

  1. albertams

    Nummer 4 is het lekkerste 😉