Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Panasonic 65 inch WT600 is eng scherp

Ger
  • Op 10 september 2013

Waarom een 4K-tv kopen? Ja, omdat het kan misschien. En omdat het lekker scherp is. Maar qua -blegh- content is de spoeling nog erg dun. Heel erg dun. Toch poepen fabrikanten er 4K-tv’s uit alsof het niets is. Panasonic introduceerde op de IFA 2013 de WT600 4K-televisie. Een 65 inch-knaller, voorzien van THX-certificering, 2000 herz-beeldtechniek en allerhande Viera-Cast options.

Gaming

Volgens Panasonic zelf is de TC-L65WT600 (da’s zijn volledige naam) uitermate geschikt voor gaming. En dus had de fabrikant op haar stand op de IFA een mooi gaminghoekje ingericht. Wij konden ongegeneerd losgaan in een rally race car om deze nieuwe televisie eens aan de tand te voelen. Onder de indruk waren we, dat mag wel duidelijk zijn. Zo scherp als dit, daar kan geen 3D-televisie tegenop. Bekijk vooral het bovenstaande video-item.

Mocht je na het zien van onze video denken: ‘goh, die wil ik wel in mijn huiskamer hebben’, dan moet je wel de portemonnee trekken, want voor minder dan 7000 euro (!) gaat de L65WT600 niet weg.

Reacties

  1. Plaki

    Jammer dat panasonic gestopt is met plasma. Ik had wel een 4k plasma van hun willen zien. Daar kan deze led tv niet aan tippen