Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Dit zijn de beste spelers in FIFA24 – ook al heet het geen FIFA 24 meer

Dit zijn de beste spelers in FIFA24 – ook al heet het geen FIFA 24 meer
Redactie

In een wereld die geobsedeerd is door voetbal, is er geen grotere gebeurtenis dan de jaarlijkse release van de nieuwste editie van de FIFA-videogame. Dit jaar is geen uitzondering, maar er is een opwindende wending in het verhaal: FIFA is niet meer. In plaats daarvan verwelkomen we EA SPORTS FC 24, een nieuw tijdperk van virtueel voetbal.

In de wereld van het voetbal zijn er enkele absolute sterren die schitteren op het veld. De beste van allemaal is, natuurlijk, Kylian Mbappé, de Franse sensatie die in de Ligue 1 Uber Eats speelt. Met een indrukwekkende score van 91 is hij de belichaming van snelheid en precisie – wordt gezegd. Wij vinden Wout Weghorst natuurlijk de beste, maar goed; die ligt niet heel erg goed bij alle technische voetballiefhebbers.

In de ranglijst van beste spelers in EA SPORTS FC24 staat Mbappé op gelijke voet met een vrouw, namelijk Alexia Putellas Segura, een fenomenale vrouwelijke voetballer in de Liga F. Ook zij verdient een indrukwekkende score van 91 en dient als een inspiratiebron voor jonge talenten over de hele wereld.

EA FC24 beste spelers

Erling Haaland, een krachtpatser in de Premier League, deelt dezelfde score. Zijn doelpunten zijn een nachtmerrie voor elke verdediging en maken hem tot een van de meest gevreesde spitsen ter wereld.

Kevin De Bruyne, de Belgische maestro in de Premier League, is de technische virtuoos met een score van 91. Zijn passes en assists zijn van wereldklasse.

Aitana Bonmatí Conca uit de Liga F verdient een score van 90. Ze is een opkomende ster met een veelbelovende toekomst in het vrouwenvoetbal, net als Caroline Graham Hansen, die ook een score van 90 heeft.

Opkomende Sterren in het Vrouwenvoetbal: Aitana Bonmatí en Caroline Graham Hansen met Scores van 90

Lionel Messi, een voetballegende, speelt in de MLS en behaalt een score van 90. Zijn magische voeten en ongeëvenaarde dribbels blijven bewonderenswaardig.

Sam Kerr in de Barclays WSL heeft ook een score van 90. Haar doelpunten maken haar tot een sensatie in het vrouwenvoetbal.

Karim Benzema schittert in de ROSHN Saudi League met een score van 90, terwijl Thibaut Courtois een van de beste keepers in de LALIGA EA SPORTS is, ook met een score van 90.

Trouwens, hebben jullie ooit de soundtrack van FIFA 98 nog weleens gehoord? Maar dit even als tussenronde. We gaan weer verder:

Harry Kane, een bekende naam in de Bundesliga, heeft ook een score van 90, en Robert Lewandowski in dezelfde competitie is een wereldklasse doelpuntenmachine.

Naarmate we verder gaan in de lijst, zien we scores iets dalen. Mohamed Salah in de Premier League heeft een score van 89, maar hij blijft een van ’s werelds gevaarlijkste aanvallers.

Opkomende talenten in FIFA 24

Kadidiatou Diani in de D1 Arkema is een opkomend talent met een score van 89, terwijl Mapi León in de Liga F ook een score van 89 heeft.

Rúben Dias in de Premier League is een solide verdediger met een score van 89, en Vinícius Júnior in de LALIGA EA SPORTS heeft een veelbelovende toekomst.

Beste vrouwen FIFA24

Rodri, Neymar Jr., Alex Morgan en Marc-André ter Stegen behalen ook allemaal een score van 89, wat laat zien hoeveel wereldklasse talent er te vinden is in het moderne voetbal.

Dit is de volledige lijst:

Beste spelers FIFA24, cq EA Sports FC24

 1. Kylian Mbappé (Ligue 1 Uber Eats) – 91
 2. Alexia Putellas Segura (Liga F) – 91
 3. Erling Haaland (Premier League) – 91
 4. Kevin De Bruyne (Premier League) – 91
 5. Aitana Bonmatí Conca (Liga F) – 90
 6. Lionel Messi (MLS) – 90
 7. Sam Kerr (Barclays WSL) – 90
 8. Karim Benzema (ROSHN Saudi League) – 90
 9. Thibaut Courtois (LALIGA EA SPORTS) – 90
 10. Harry Kane (Bundesliga) – 90
 11. Caroline Graham Hansen (Liga F) – 90
 12. Robert Lewandowski (LALIGA EA SPORTS) – 90
 13. Mohamed Salah (Premier League) – 89
 14. Kadidiatou Diani (D1 Arkema) – 89
 15. María Pilar León Cebrián (Liga F) – 89
 16. Rúben Santos Gato Alves Dias (Premier League) – 89
 17. Vinícius José de Oliveira Júnior (LALIGA EA SPORTS) – 89
 18. Rodrigo Hernández Cascante (Premier League) – 89
 19. Neymar da Silva Santos Jr. (ROSHN Saudi League) – 89
 20. Alex Morgan (NWSL) – 89
 21. Marc-André ter Stegen (LALIGA EA SPORTS) – 89
 22. Virgil van Dijk (Premier League) – 89
 23. Alisson Ramses Becker (Premier League) – 89
 24. Ada Hegerberg (D1 Arkema) – 89

EA SPORTS FC™ – dat trademarkje is echt heel slecht, btw – 24 is er vanaf 29 september 2023/ Je kunt nu al pre-orders plaatsen. voor EA SPORTS FC™ 24, dat beschikbaar zal zijn op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, pc en Nintendo Switch.

FIFA 24 video. Ehh EA SPORTS FC 24 video