Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Hier kijk je Tsjechië-Turkije

Hier kijk je Tsjechië-Turkije
Redactie

Nederland heeft de Kazachen verslagen. Dat is normaal best leuk en interessant en zo, maar door de eerdere wanprestaties van Oranje is de uitslag van een andere pot belangrijker. De Turken moeten minimaal één keer verliezen of twee keer gelijkspelen. Ze zijn bij de Tjechen op bezoek en moeten winnen. Normaliter boeit dat ons geen reet, maar nu is het relevant. Dus nu de vraag: waar kijk ik die pot?

De NPO zendt Tsjechië-Turkije dus niet uit. Snappen we best. Gelukkig is daar internet met al haar dubieuze websites waar gratis livestreams te zien zijn. Bvls2013 blijft het beste. Hier zijn alle streams van Nederlands commentaar voorzien. Er is zelfs een schakelprogramma beschikbaar. Niet dat iemand zin heeft in potjes als Andorra-België, maar dat terzijde. Ja oké, de Belgen misschien.

Hier wordt Tsjechië-Turkije ook uitgezonden

Voor de Turkse Nederlanders onder ons is Turks commentaar misschien ook wel fijn. Livetv.ru heeft voor ieder wat wils. Voornamelijk Russisch, maar na goed zoeken moet Turks ook wel te vinden zijn. Tsjechië-Turkije wordt pas om 20:45 uitgezonden, dus je zult nog even geduld moeten hebben, want de voorbeschouwing is vaak niet beschikbaar op livestreams.

Wat streamingwebsites op een rijtje

Reacties

  1. Sjurm

    onsball.net is ook wel een fijne site voor streams. Ook met Nederlands commentaar. (de site zelf is wel onleesbaar overigens)