Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

De wandelgangen met HTC One A9, Galaxy S7 en…Pepsi?

De wandelgangen met HTC One A9, Galaxy S7 en…Pepsi?
Dennis de Vries

Met de epische presentatie van Microsoft afgelopen week werd er weer een serie producten uit de schimmige wereld van techgeruchten zo de echte wereld in getrokken. Wat blijft er dan over? Genoeg! HTC, Samsung en…Pepsi?

 

HTC One A9 komt bekend voor

htc-one-a9-shots.0

 

Bijna alle grote namen hebben hun nieuwe smartphones laten zien, behalve HTC. Daar verwachten we nog een nieuw vlaggenschip van. Omdat we geen zin hebben om daarop te wachen, kijken we alvast naar fotootjes van een dummy-exemplaar die OnLeaks kreeg toegestuurd. De HTC One A9, zoals we ‘m voorlopig nog maar even noemen, heeft wel iets weg van de iPhone, vooral met die speaker aan de onderkant. Of misschie lijkt de iPhone wel op deze nieuwe HTC. Kan ook. Over speaker gesproken: waar zijn de BoomSound speakers aan de voorkant gebleven?
Boeien, die spreakers. Vertel me liever wanneer hij gepresenteerd wordt! Nog een paar nachtjes slapen. De 20e oktober heeft HTC een evenementje waar we deze telefoon waarschijnlijk kunnen zien.

 

Nieuws: Samsung lanceert dingen

Water is nat, ijs is koud en na de zomer komt de herfst. Het zijn van die zekerheden in het leven waar je van op aan kunt. In diezelfde categorie valt het feit dat Samsung ‘van de keuze is’ en dus zijn flagship-phone in allerlei varianten op de markt brengt. Voor website Sammobile valt dat feit echter onder het kopje nieuws. Toegegeven, het gaat wat anders dan normaal. We hebben het hier over de Samsung Galaxy S7, maar in plaats van dat er een Active, Mini en Plus-variant gelekt is gaat het hier om precies hetzelfde toestel maar dan met een andere chipset. Boooring!
Maar nu wil ik wel weten welke varianten er dan komen, ja! Ok, het zijn dus nog maar geruchten. Maar India krijgt een Galaxy S7 met Exynos 7422-variant. Europa, Korea en Japan krijgen er eentje met Exynos 8890 chips en de VS en China moeten het doen met een Galaxy S7 met Snapdragon 820. Duidelijk?

 

Pepsi-phone op komst?

pepsi-phone_2

 

In het kader van ‘geen gerucht is te gek om in deze rubriek te behandelen’: Pepsi is bezig met een smartphone. Jawel, de producent van overgewicht in een blikje wil zich ook gaan mengen in de smartphone-wereld als we GforGames moeten geloven. Zij ontdekten een nieuw account op de Chinese social mediasite Weibo met de naam Pepsi Phone. Dat wijst er in ieder geval op dat de maker van vloeibaar suiker íets met telefoons gaat doen.
Maar dat kan dus van alles zijn? Ja, de kans dat er echt een telefoon uitrolt lijkt me vrij klein. Het zal wel een schrale marketing actie worden met bijbehorende app ofzo.