Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Preview: Logitech K480 lost (geen) probleem op

Ger
  • Op 6 september 2014

Logitech kennen we van saaie computermeuk. Het regent accessoires voor tablets, pc’s en smartphones. Dat is meestal geen video of blog waardig– onze tijd is kostbaar – maar de Logitech Bluetooth Multidevice K480 Keyboard deed ons doen besluiten effe bij het bedrijf langs te gaan op de IFA. En dat bleek geen verkeerde keuze.

De K480 is namelijk een heel aardige oplossing voor iedereen die regelmatig berichten tikt op verschillende apparaten. De gadget kan met drie apparaten tegelijk via bluetooth verbonden zijn. Zo tik je dus hele verhandelingen in Word, maar hoef je niet je smartphone er weer bij te pakken als er een WhatsApp-bericht binnenkomt. Kwestie van een knopje omzetten en je typt gewoon teksten op je smartphone via de K480.

En het mooie is: het maakt eigenlijk geen hol uit met welk besturingssysteem of product de K480 Multidevice connectie maakt. Of dat nu Android, Windows of iOS is – het toetsenbord kan er mee omgaan. Er is alleen een probleem: hebben we dit nou echt nodig? Hoeveel werk is het om een berichtje op je smartphone te tikken? Je telefoon oppakken en klaar. Halve tel, niet meer. Zo’n ontzettende last valt er dus niet van je schouders wanneer je de telefoon niet meer hoeft op te pakken.

Hoeveel werk is het om een berichtje op je smartphone te tikken?

Maar goed, dat is voor iedereen verschillend natuurlijk. Misschien zit jij je al jaren dood te ergeren dat je consequent moet switchen tussen je verschillende devices. Nou, dan is dit een aardige oplossing, die ook niet teveel kost. Voor vijftig euro heb je dit toetsenbord in huis.

Logitech K480