Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

De laatste Ausbauchen am IFA 2014!

Ger
  • Op 7 september 2014

Vandaag veel later dan normaal, maar dat heeft een goede reden. Welke? Kijk vooral de laatste editie van Ausbauchen! live vanaf de stand van het immer bruisende Kobo. Ditmaal bespreken Ger, Dennis en Paul de hoogte- en dieptepunten van de IFA 2014. Wat vonden ze tof en wat vonden ze minder tof?

Die vraag zouden we natuurlijk hier in een artikel alvast voor jullie kunnen beantwoorden, maar dan zou het filmpje welhaast overbodig worden. We verklappen dus nog even niets, maar een tipje van de sluier: smartwatches gaan het helemaal worden. Maar dan wel als ze een bepaalde vormfactor hebben. En die is niet vierkant, in ieder geval.

Verder komen de heren van Draadbreuk tot de conclusie dat zo’n beurs best wel vermoeiend kan zijn als je de avond ervoor in een Kneipe tot half zes ’s nachts aan het bier zit. Daarom: kleine oogjes en soms wat gapende presentatoren, maar dat mag de pret zeker niet drukken.

Snapchat

En nieuws, heet van de naald: Draadbreuk blijft Snapchatten! Jullie kunnen dus ook na de IFA lekker de interactie met ons aangaan via dit gezellige nieuwe sociale medium. Voeg ons toe (‘Draadbreuk’) en ontvang spannende foto’s van hardwerkende journalistjes.

Maar waarschijnlijk niet meer vandaag, want nu moeten we toch echt even bijslapen. Worden we over 34 dagen weer wakker, zullen we jullie uiteraard verblijden met nog meer toffe video’s, vanaf de beurs. We hebben nog meer dan genoeg in de wachtrij staan…

Hou ‘m dus hier en laat vooral weten wat jullie van Ausbauchen op de IFA vonden!

Reacties

  1. albertams

    Vond dit toch wel een van de leukste Uitbuiken die ik tot nu toe gezien had 😉