Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken! (61) met Olympus TG-850 en sms’en!

Paul Gersen

Het is een bijzondere dag vandaag. Niet alleen is Ger vandaag verlost van zijn hinderende gipsen pols, ook is het Nationale Verander Je Wachtwoorden Dag. Een hele mond vol, dat vinden wij ook. Dus laten dat allemaal even voor wat het is en gaan wij er weer met gestrekt been in voor een nieuwe aflevering van Uitbuiken! Met vandaag een bijna onbreekbare camera, we blikken terug op communiceren 0.5, namelijk sms’en en hebben het nodige nieuws. Kortom: houd ‘m hierrrr!

 

Laat ‘m lekker vallen: Olympus TG-850

Bij een nieuwe editie van Uitbuiken hoort natuurlijk ook een lekker verse gadget. Ditmaal bespreken Ger en Paul de Olympus TG-850. Dit is een nieuwe ruggedized compactcamera: ideaal voor op wintersport, dus. Dat soort camera’s zien we vaak – heel vaak – maar de Olympus TG-850 heeft iets unieks. Het is namelijk de enige echte oerstevige camera op de markt met een kantelbaar scherm! En dat is natuurlijk heel erg tof. Wil je nu een selfie maken voordat je van een berg naar beneden roetsjt, dan is dat heel gemakkelijk. Komt bij dat deze TG-850 een ultrawijde groothoeklens heeft. Daardoor krijg je veel meer op de foto. Gevolg: niet alleen een selfie van jou en je vrienden in beeld, maar zowaar ook nog de plek waar je die foto schiet. Handig!

Rollende koppen bij Samsung en lang leven de iPhone 4S

Natuurlijk hebben de boys van Draadbreuk weer het nodige nieuws in petto. wat te denken van de veranderingen aan de top van de mobiele divisie van Samsung. de winst is gedaald en er zouden wel eens koppen kunnen gaan rollen. Verder blijkt dat de iPhone 4 en 4S nog onnoemelijk populair in ons land zijn en is er een verbeterde versie van Gorilla Glass en jawel, die gaat nog minder snel kapot! Nadeel: het kan dus nog wel kapot.

Hoera: we sms’en weer!

Opvallend deze week: het blijkt dat mensen in Nederland weer meer sms’en. En dat is natuurlijk vreemd, aangezien we omkomen in de apps als WhatsApp, Facebook Messenger en noem alles maar op. Paul denkt dat het wel eens kan liggen aan juist die overdaad aan applicaties. Misschien moet er eens een oplossing komen die al die apps combineert.

Draadbreuk geeft weg!

Wat zijn we toch een fijne jongens. Volgende week geven we namelijk de Skullcandy Crusher weg: een hoofdtelefoon met actieve driver. wat je daarvoor moet doen? Volg ons op Twitter, like op Facebook, abonneer op YouTube en vooral laat daar een berichtje achter! we zijn namelijk er benieuwd wat jullie mening is over de besproken zaken. Doe dat en wellicht loop jij binnenkort wel met die Crusher op je hoofd!

Deze Skullcandy Crusher winnen? Volg, like, abonneer, comment en win! In willekeurige volgorde.

Deze Skullcandy Crusher winnen? Volg, like, abonneer, comment en win! In willekeurige volgorde.

Dit en meer in een nieuwe aflevering van Uitbuiken! Volgende week weer een nieuwe!

Reacties

 1. Sjurm

  Bespreken jullie trouwens nog ergens stellingen? Ik zie ze nog wel voorbijkomen als video.
  Misschien niet altijd de meest spannende bespreking in Uitbuiken met het oplezen van reacties, maar aandacht besteden aan in ieder geval de uitslag van de poll helpt denk ik wel om het stellingconcept levendig te houden.

  • G

   Ha Sjurm,

   Oprecht bedankt voor de feedback! Dennis maakte lange tijd een reactievideootje. Daar werd echter niet veel op gereageerd. Sindsdien maakt hij een blogpost waarin hij jullie reacties samenvat.
   De bespreking van de stelling in Uitbuiken hebben we inderdaad omwille van de ‘spannendheid’ weggelaten – de uitzending werd er vaak ook onnodig lang van. Mochten meer mensen de stelling weer terug willen zien in Uitbuiken, dan nemen we het zeker in overweging!

  • KaasjeBrood

   Ja! Terug! 🙂 Duidelijke taal lijkt me

  • KaasjeBrood

   Brengt interactie met de kijkerr.

 2. stijn v brummelen

  Off-topic, maar goed nieuws voor jullie