Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Techendraads: Marshall London smartphone & de gear van Ger [video]

Dennis de Vries

Na het debacle van vorige week, schijnt de zon weer. Er is weer internet, laptops doen weer wat ze moeten doen en er kan dus weer gelachen worden. Tijd voor een frisse start!

En fris is het. Vergeet ‘Uitbuiken’, vanaf nu noemen we het ‘Tegendraads’. Of eigenlijk: ‘Techendraads’. Waarom? Cooler, ruiger, door Youtube-commenters bedacht en taaltechnisch incorrect. Precies zoals wij het het liefst zien. Wat kun je zoal verwachten van dat ‘Techendraads’ dan?

Nou, min of meer dezelfde tech-gerelateerde ongein. Nieuwtjes, achtergronden maar ook achter de schermen materiaal, kansloze fails op de redactie of juist toffe feesten en nieuwe gadgets. En zo nu en dan geven we iets weg.

Nog steeds te winnen: Honor Holly!

Zo hebben we nog een Honor Holly liggen met het celofaantje er nog om. Die kan van jou zijn! Zodra we de 1500 abonnees gepasseerd zijn op ons Youtube-kanaal gaan we ‘m verloten onder al die abonnees. Dus heb je ’t nog niet gedaan: abonneer even. Doe je het niet voor de smartphone, dan wel voor de epische tech-video’s die dan elke week in je feed rollen.

Ger’s gear

Deze week nemen we een kijkje in de handtas van Ger. De beste man krijgt zonder daarom te vragen constant nieuwe elektronica opgestuurd en kan dus ten allen tijdens kiezen wat hij wil gebruiken. Kortom, wat bij hem dagelijks gebruikt wordt, moet wel goed spul zijn. We verklappen niet wat het is, maar…de Samsung Galaxy S6 Edge zit er niet bij vanwege….heuh…omstandigheden.

Zowaar toffe smartphones

Afgelopen week zagen we twee smartphones waarvan we zowaar eens niet dachten: “Dat lijkt verdomd veel op alle andere smartphones.” En dat is best lekker. Het gaat om de Marshall London en de Turing Phone. Beide zijn het Android-smartphones van relatief onbekende fabrikanten op telefoongebied. Maar allebei hebben ze iets unieks. En verdomd, wat zien ze er allebei lekker uit.

Tot volgende week!