Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Technisch malheur bij Draadbreuk [video]

Dennis de Vries

Als je geen internet hebt, dan heb je dus geen leven. Die conclusie kan ik inmiddels wel trekken, aldus Dennis vandaag. Want je bent dus ook verstoken van het laatste technieuws. Wat moet je dan? Improviseren. En rijk worden. EHH NEE.

WANT TOEN GING DENNIS’ COMPUTER OOK NOG EENS NAAR DE GALLEMIEZEN. GEVOLG: EEN HALFBAKKEN AFLEVERING MET GER IN PLAATS VAN DENNIS. HIJ KLETST WAT OVER PANASONIC EN DOET WAT DUITEN IN DE NIEUWE-NAAM-VAN-DE-SHOW-POT. DAT IS ALLES. EXCUSES.

Oh en voor de geïnteresseerden: dit zit er allemaal NIET in de uitzending van deze week:

Het allerlaatste nepnieuws

Want bij nu ik het laatste technieuws niet zelf kan volgen, moet ik maar raden wat er gebeurt in de wereld. Dat doe ik dan meteen maar even hardop. Ik zuig gewoon uit mijn duim dat er de afgelopen week brekend nieuws is geweest over Samsungs nieuwe tablets. Over Blackberry, over Apple en natuurlijk is er weer een nieuwe muziekdienst. Maargoed…ik kan er ook naast zitten hoor.

Draadbreuk Youtubed zich rijk

Daarnaast gaat Draadbreuk PewDiePie achterna. De Zweedse Youtuber haalt jaarlijks 7 miljoen dollar binnen door een beetje voor de camera games te spelen. Dat willen wij ook wel voor de helft doen. Dus spelen we de mobiele game Vector en laten jullie meegenieten. Laat de kassa maar rinkelen.

GoPro Hero4 Session

Echt nieuws wat wel doorgekomen is: GoPro heeft een nieuwe actiecamera, de Hero4 Session. Het is de kleinste, meest ruggedized camera die ze gemaakt hebben en dus nog meer geschikt om epische actie-beelden te maken. En die beelden zijn standaard een genot om naar te kijken. Maar nieuwer betekent niet altijd beter.

Nog altijd te winnen: Honor Holly Smartphone!

Hey, pssst….gratis smartphone winnen? We hebben nog een Honor Holly liggen die we van de fabrikant mogen weggeven. Dope! Hoe maak je kans? Door te abonneren op Draadbreuk op Youtube. Dat doe je hier. Niet alleen voor de toffe smartphone, maar ook voor de toffe video’s natuurlijk.

Tot volgende week! En dan wel weer een normale aflevering