Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitslag: ‘LG is momenteel gewoon de coolste’

Dennis de Vries

LG is het coolste elektronicamerk. Wij verzinnen het niet. Of eigenlijk, dat deden wij wel maar jullie bevestigden het. 64% van de bezoekers vindt LG inderdaad cooler dan elk ander merk. Polonaise, champagne en plakjes leverworst met een vlaggetje er in bij LG dus? Niet zo snel.

Gemist? Check de stelling: ‘LG is momenteel het coolste elektronicamerk

Goede tweede: Sony

Want als er iets uit de vele, vele comments blijkt, dan is het wel dat Sony een goede tweede is. Logisch ook. Mooie smartphones die tegen een spatje water kunnen. Een fantastische tablet. Lekkere audiospulletjes en mooie camera’s. Ze werden aardig vaak genoemd in de reacties en dat is wel terecht ook.

Onder de overige runners up zit ook Motorola. Toegegeven, ze hebben zeker coole smartphones zoals de Moto X en de Moto G. En de originele Motorola RAZR is de James Dean onder de mobiele telefoons. Veel cooler dan dat wordt het simpelweg niet. Ook Google X wordt genoemd. Die zijn tenslotte bezig met het maken van ruimteliften en hoverboards. Maar de punten die ze daarmee scoren worden ruimschoots teniet gedaan door het feit dat Google verder gewoon Google is.

‘Hello Kitty interface’

Maar de meerderheid heeft gesproken. Op dit moment is niemand minder dan LG de coolste. Maar voor ze in Korea nu allemaal achterover leunen; dat gaat zomaar niet. Zorg in ieder geval voor een paar designers die weten wat cool is. Een smartphone-interface geïnspireerd op Hello Kitty is niet cool en zal dat ook nooit worden. Voor je het weet ben je niet meer cool, LG. En dan wordt weer ouderwets je schooltas afgepakt als je met een LG aan je oor over het schoolplein loopt.

En waarom is dat LG dan wel niet zo cool? Nou?

Aankomende vrijdag een nieuwe stelling waarop jullie los kunnen gaan. Dus hou het in de gaten!