Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Lovely: de wearable en app voor betere seks

Lovely: de wearable en app voor betere seks
Dennis de Vries

Als de recente ontwikkelingen in tech ons iets hebben geleerd dan is het wel het volgende. Alles wordt beter met een app erbij en als je het zonder wearable doet, doe je het niet goed. ‘Het doen’ kun je in dit geval letterlijk nemen. Want Lovely is een wearable met app voor bij het seksen.

Lovely bestaat uit een wearable, wat een vibrerende, druppelvormige ring is die je om de leuter moet schuiven. Dat zorgt ervoor dat het mannetje ‘m langer in de lucht houdt en het vrouwtje sneller klaar is. Hoe lang en hoe snel precies? Dat kun je dan weer precies meten via de Lovely app. De combinatie van beiden moet je seksleven een stuk beter maken. Ervan uitgaande dat je een vaste partner hebt.

 

Video: seks met een wearable en een app. Zo gaat dat

 

Nu is de siliconen ring met een trilmotortje er in niet wereldschokkend. Een stukje simpele techniek die je zo bij de Kruidvat kunt halen waarschijnlijk. Toegegeven, met een indicatie-LED en een dockingstation voor draadloos opladen is het wel iets geavanceerder dan de goedkope meuk van de Aktion, maar uniek is het allerminst. Wat het copuleren tot een 2.0 niveau moeten tillen is de motionprocessor die gegevens van de accelerometer, gyroscoop en kompas doorstuurt naar de app die erbij hoort. En die is hilarisch.

Runkeeper voor seks

Zie het als een soort Runkeeper, maar dan voor de horizontale marathon waar je voor aan het trainen bent. Na elke beurt kun je bijvoorbeeld zien hoeveel calorieën je hebt verbrand tijdens de fysieke conjugatie. Maar daar houdt het niet op: je krijgt ook keurig in beeld hoe lang je hebt liggen krikken. Wat je topsnelheid was tijdens het schaambeenbonken. Welke G-krachten er zijn ontstaan tijdens het doppie maken. Hoeveel bewegingen je nodig had bij het samen huiswerk maken. En elke priksessie wordt natuurlijk keurig opgeslagen en is terug te zien in een historisch overzicht.

 

Laat me met rust Greg. Hoe kom je überhaupt aan dit nummer?

Laat me met rust Greg. Hoe kom je überhaupt aan dit nummer?

 

Maar de app gaat ook proactief te werk. Volgens de makers zitten er al duizenden tips en suggesties in de app verwerkt en leert het naarmate de tijd vordert van jullie voorkeuren en geeft het gepersonaliseerde tips. Er worden voorbeelden van pushmeldingen gegeven op je telefoon die je complimenten geven over je prestaties, en tips over welk standje je volgende keer eens moet proberen. Je kunt zelfs suggesties doorsturen naar je partner, compleet met illustratie van twee batsende mensen erbij.

Seks als workout

Het is dat het 2 juni is, want anders zou je bijna denken dat dit een 1 april grap is. Zijn er mensen die hun partijtje gemengd dubbel daadwerkelijk als workout zien die ze achteraf graag analyseren? Persoonlijk kan ik prima zonder pushmeldingen die me eraan helpen herinneren weer even op de muts te gaan. Als ik seks wil dan is dat toch een kwestie van lief kijken, een beetje aandringen, afwassen, lekker koken, stampvoeten, huilend de adem inhouden, stofzuigen, kaarsjes aansteken, in een hoekje zitten mokken en na enkele goede ontweerlegbare argumenten het gewoon doen. Geen app voor nodig.

Lovely: nu te preorderen

Eigenlijk het enige wat er aan de Lovely-app ontbreekt, wat bijvoorbeeld wel in Runkeeper of Nike Running zit, is een functie om je prestaties direct te delen via Twitter of Facebook. I just did my girlfriend in 24 moves in 13 seconds, the equivalent of 50 meters jogging! #lovely. Dat is de enige reden dat ik dit project nog niet gebacked heb op IndieGoGo, waar je het vanaf vandaag kunt crowdfunden. Voor $99 is de oudste beweging ter wereld weer helemaal van deze tijd.

 

Je moet zelf een partner regelen, de rest regelt die app voor je.

Je moet zelf een partner regelen, de rest regelt die app voor je.