Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken (87) FIFA-vrouwen, Google I/O & Sony NWZ-WS610

Dennis de Vries

Hallo, wij zijn Draadbreuk en wij zijn nog steeds op vakantie. Dat betekent dat we weer vanuit alle hoeken van de wereld op je beeldscherm komen. Maar dan wel met Fifa 16, Google I/O en hippe Sony MP3-speler met afstandsbediening en Adobe’s stemgestuurde assistent, exclusief in Uitbuiken!

FIFA 16 met vrouwen? Meh

Een nieuwe FIFA, dat is iets om naar uit te kijken. Dan hebben we het niet over de voetbalorganisatie, hoewel die wat ons betreft ook bij het vuil kan en plaats mag maken voor iets nieuws. Neen, we hebben het liever over de voetbalgame. EA sports heeft de eerste trailer vrijgegeven van FIFA 16 en potjandikkie als het niet waar is…er zitten vrouwen in.
Dat leverde flink wat joluit en minstens zoveel zure reacties op op de interwebs. Dat laat Bart allemaal koud. Net zo goed als dat vrouwen hem koud laten. In FIFA 16 althans. Nee, deze FIFA-veteraan ziet liever wat andere functies in het spel geïmplementeerd worden. Check de video om te zien welke dat zijn.

5 coole dingen van Google I/O

Vorige week was de week van Google. Op hun ontwikkelaarscongress haalden ze hun nieuwe versie van Android uit de verpakking. We wierpen een eerste blik op Android M en zagen de grote plannen die de zoekgigant met virtual reality heeft. De manier waarop dat gepresenteerd werd, was behoorlijk saai, maar Dennis zag genoeg om heel enthousiast van te worden.
>> Kijken: alles mis met de Google I/O 2015 keynote

Sony NWZ-WS610 unboxing

Paul heeft een hoofdtelefoon die hij nooit gaat gebruiken. Het is ongelukkig genaamde Sony NWZ-WS610 en die is vooral bedoeld om te sporten. Maar er zijn nog meer redenen dat Paul ‘m niet snel zal gebruiken. Het apparaat is in de eerste plaats een mp3-speler en die dingen worden al sinds 2013 niet meer gebruikt. En daarnaast bedien je ‘m door een enorme puist van een afstandsbediening om je vinger te doen. Laat maar zitten dan.

Exclusief: stemgestuurd Photoshoppen

Ger zit nog steeds ver, in Colombia om precies te zijn. En daar liep de beste man tegen een hele dikke scoop aan. Het gaat om de eerste bewegende beelden van de spraakgestuurde assisten van Adobe Photoshop. Het is onwaarschijnlijk, maar check Uitbuiken. Ger roept gewoon tegen een beelscherm: “Haal die rode ogen weg” en je ziet het in Photoshop gebeuren. Het is niet te geloven. Nee serieus…niet te geloven.

Tot volgende week!