Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Tinder komt met ‘Superlike’: wat is het?

Tinder komt met ‘Superlike’: wat is het?
Ger
  • Op 9 september 2015

Ik Tinder al een tijdje niet meer. Sorry dames, deze jongen is bezet. Heb je me gespot, dan is het waarschijnlijk mijn look-a-like of copycat (cool!). Anyway, Tinder komt vandaag met een nieuwe feature: superlike. Wat is dat? Juist, je liket iemand wel heel erg. Supererg. 

Datingapplicatie Tinder lijkt een beetje over. De komst van Snapchat, Happn en al die andere dingen hebben er voor gezorgd dat Tinderen haast weer een beetje ouderwets is geworden. Komt bij dat je niet meer onafgebroken chicks en dudes mag liken – daarvoor moet je premiummeuk aanschaffen, en daar zit eigenlijk niemand op te wachten.

Superlike voor de instant erectie

Dus de datingapp moet zich weer onderscheiden en doet dat sinds vandaag middels de ‘Superlike‘ knop. Om aan te geven dat je iemand extra lekker vindt, dus. Zo is er dus onderscheid tussen: lekker, en superlekker. De eerste is er vermoedelijk voor de gevalletjes ‘Nou, als ik gedronken heb zou ik ‘r wel doen’ en de tweede (SuperLike) voor de instant erecties.

 

Tinder Superlike in Nederland?

De Tinder Superlike knop is er nog niet – voorlopig test de app de functie alleen in Australie. Daar kun je per dag 1 iemand Superliken, behalve als je een upgrade doet naar Tinder Plus – dan moet je dus flappen betalen. Wanneer Tinder Superlike naar Nederland komt, is nog niet duidelijk.

Zou jij deze chick 'superliken'?

Zou jij deze chick ‘superliken’?

 

Tinder is uiteraard te downloaden voor iOS en Android.